Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i mam jedynie dwie torebki

Polecane posty

Gość gość

Oraz kilka par butów. Jeżeli chodzi o biżuterię to ilość par kolczyków i bransoletek nie przekracza 10. Czy jestem wyjątkiem? czy każda baba ma takiego hopla na punkcie torebek i ciuchów?

Gość gość
Ja tez jestem kobieta i mam 2 torębki i 7 par butow. Jesli chodzi o bizuterie, to mam 200 par kolczykow, bo je uwielbiam i od lat zbieram. A mialam ok. 700, ale robilam porzadki.

Gość gość
my faceci mamy jedną torbę i nam wystarczy

Gość gość
Albo jesteś chłopobaba albo jesteś skąpa, albo masz dużą rodzinę na utrzymaniu. Kobiety kochają się stroić, kochają buty i dodatki, to cecha kobiecości od zawsze.

Gość gość
Mężczyźni kochają gadżety, narzędzia, samochody, kobiety ciuchy i dodatki, taka nasza natura.

Gość gość
"Albo jesteś chłopobaba albo jesteś skąpa, albo masz dużą rodzinę na utrzymaniu. Kobiety kochają się stroić, kochają buty i dodatki, to cecha kobiecości od zawsze." x BZDURY. Kobiety z reguły lubią ładnie wyglądać, ale co mają do tego torebki czy buty? To jedynie dodatki.

Gość gość
"gość dziś Albo jesteś chłopobaba albo jesteś skąpa, albo masz dużą rodzinę na utrzymaniu" x Żadne z powyższych do mnie nie pasuje. Dbam o swój wygląd, figurę i zdrowie, ale nie czuję się wcale atrakcyjniej w ładnych butach czy obwieszona biżuterią, no sorry. Dla mnie to totalnie zbędne.

Gość gość
Ja też mam dwie i żyję. Żeby tylko takie problemy w życiu były to,mogłabym nie mieć żadnej.

Gość gość
dodatki stanowią o całości