Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to byl g**** wg was?

Polecane posty

Gość gość

Czy to byl g**** wg was?

Gość gość
Sorry wyslal mi sie pusty post. Jesli zaczelam sie kochac z facetem z wlasnej woli, ale w trakcie chcialam przerwac o czym stanowczo mu mowilam, jednak on nie przerwal, a dokonczyl jakby sila? Nie byl jednak agreswny, tyle, ze mnie przygniotl i jakby dokonczyl "swoje". Po wszystkim chyba zdawal sobi sprawe ,ze zle zrobil bo zanim zdazylam cokolwiek powiedziec zaczal sie dopytywac czy chce wykasowac jego numer i z nim zerwac. Nie chce go podawac na policje itd., ale zastanawiam sie czy to co zrobil to bylo przekroczenie pewnych granic wg was?

Gość Jacek Michał
nie. to był orgazm.

Gość Michał Jacek
było. granic prawa. nie zapłacił.

Gość gość
To jest gwałt

Gość gość
Udało mu się dojść na czas. Skoro już był w tobie jak zmieniłaś zdanie to nie jest żaden gw/ałt. Co innego gdyby cię zmusił do stosunku wbrew twojej woli od początku.

Gość gość
Zgodziła się ale w trakcie wyszło że on chce brutalnie hardcore wtedy zmieniła zdanie i chciała przerwać a on na siłę ją zmusił. To gwałt i tyle

Gość re socjalizacja
przedpole. świadomość ataku. represja indywidualna. powiedz mi o co chodzi albo nie, z podleganiem maloletniego. wymysl se.

Gość gość
No gdzie gwałt sama mu dalas

Gość gość
Moze nawet nie bylo to brutalne, co zmienila zdanie w tracie bo zaczelam odczuwac bol, ale chociaz powiedzialam zebysmy przerwali i probowalam sie podniesc to on mnie po prostu mocniej przygniotl.... Teraz jestem troche w szoku, ze tak zrobil pomimo, ze nie bylo tutaj jakiejs agresji to jednak wymuszone w jakis sposob

Gość nieumyslna nieumyslnosc
sam se wzioł uczniu. prokuratura to nie prokurator prokuratury. jestem z agencji szin bet.

Gość gość
Tak, to był gwałt.