Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Te 8 klasy to jakaś porażka ;)) Przynajmniej ten pierwszy rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2018 Masz rację, non stop podczas wakacji przesiadują na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biola Napisano Wrzesień 3, 2018 A tam porażka, tzn nie wiem jak to wygląda w szkołach państwowych ,ale w prywatnej do której chodzi mój syn w Warszawie, te starsze dzieci pomagają tym młodszym. Syn uczy się w Gdańsku w Towarzystwie Edukacyjnym Vizja. To świetna szkoła, o wspaniałych wartościach i widać to w zachowaniu dzieci.Dla mnie to świadectwo świetnej kadry która ma wspaniałe podejscie do dzieciaków. Nauczanie w tej szkole jest na wysokim poziomie, ale jednocześnie przyjaznym dzieciom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2018 Jak już chcesz wbić się z kolejną glupią reklama to chociaż bądź konsekwentna.Twij syn się uczy w końcu w Warszawie czy w Gdańsku?Bardzo rzetelna reklama,nie ma co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anika Napisano Lipiec 24, 2019 Dziecko musi mieć dobre warunki do nauki, więc nie zawsze szkoła, która jest najbliżej będzie najlepsza. Warto sprawdzić prywatne szkoły, bo w takich szkołach nauka inaczej wygląda. Niepubliczna Szkoła Podstawowa im. Wiktorii Wiedeńskiej na Wilanowie to jedna z lepszych placówek. Fajnie, że nie przeładowują wiedzą uczniów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alixxa 0 Napisano Październik 31, 2020 Tak, ja tak samo jestem zadowolona ze szkoły Wiktorii Wiedeńskiej - bardzo fajne uczą, prowadzą zajęcia, no i przede wszystkim widac ze ta szkoła to jest doskonała placówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bellsa 1 Napisano Styczeń 17, 2021 no wlasnie ja mysle ze ta szkoła jest na prawdę dobra - bardzo dobrze uczą dzieci i widac że im zależy! ja się cieszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach