Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto żyć?

Polecane posty

Gość gość

Powoli mam dość życia zawiodłem sie nawet na siostrze , a kobiety ktore poznaje to albo z ukrytej prawdy z takimi sytuacjami albo która ma wojka profesora z uczelni...;/ juz nie mam siły do poznawania dziewczyn a życ samemu bez kobiety niema sensu takie życie w samotności na dodatek z depresja. Juz z pare lat mam ale chyba sie łąmie powoli , tym razem juz sie chyba nie podniosę ze zere mnie depresja. koledzy tez w huja polecieli sila chce wymusic ze on miał racje i sie nie odezwie ale to chyba dobrze bo to k***a i *****cz nie szanuje go i woli koleżankę ktora bedzie pierdzielić jaki to zly jestem choć z nia sie zna raz na jakis czas a niech sie p******i. zycie sie na mnie uwzieło aja w nienawisci i nazłosc Bogu sie zarżne nazłosc skoro uwaza to za najlepsze wyjscie to mnie nie bedzie nigdy . Powoli zaczynam watpic w siebie i bardzo mocno czuje sie bez wartosci .

Gość Mirek                   Fajfus
GFFCCFV

Gość gość
eh trzeaskonczyc zesoba biegnijciejak glupcy naprzod mzoe madrzy jestescie moze patalogia z was jest wasze zycie k***y.. szmaty meskie i kbiecebez znaczenia

Gość gość
W sumie to myślę podobnie jak ty tylko ma jedno pytanie jakie to są kobiety które wymieniłeś, mógłbyś je opisać?"kobiety ktore poznaje to albo z ukrytej prawdy z takimi sytuacjami albo która ma wojka profesora z uczelni"

Gość gość
Analfabeta,sam ma profesure na smietniku osiedlowym. Ublizaac potrafi,nic wiecej. Spadaaj dziadu !

Gość gość
no normalnie jedna to ma profesora z uczelni za wujka i jeszcze mi otym powiedziała aja na sama myśl ze bym miał miec wujka za profesora to mam dość tym bardziej ze słaby bylem w nauce, skonczylem studia mam depresje i nieradze sobie w życiu to jakbym w takie gowno depnoł to by mnie wysmiali jescz i dobili na amen wiec to odpada. a ta z ukrytej prawdy to dziewczyna która poznała ojca w wieku 23 lat i go docenia i wychwala bo niby mama ja negatywnie do niego nastawiała .

Gość gość
nie Warto

Gość gość
ktos poswiecił 23 lata by wychowac ja a ta jakiemuś pijakowi który nie umie normalnie wypić z umiarem wychwala go;/

Gość gość
jeszcze ta jego gatka jak slysze tego ojca w robocie to mam czasem dosc jak auto ma naprawić to nie bo by musiał zapłacić dla tej swojej niby baby nowej .. szkoda gadać i mu sie nie podoba ze córka z nia sie za kumplowała ;/ to lepiej juz chyba nierzyc skoro tacy ludzie są zwatpiłem juz we wszystko :( WOLE BYC UWAŻANYM ZA ANALFABETĘ NIZ ZAKŁAMANA KUR>> do 22:25 nie szanuje takich osob które bronia patalogi . sory ze odpisuje po jednym zdaniu ale mi wyskakuje spam ;/

Gość gość
jakoś juz nie mam siły do życia opadam juz z sił i mam dość niechce mi sie walczyc z tymi falszywymi zakłamanymi ludźmi nienawidze ich

Gość gość
Profesorów nie jest jakoś dużo a te akcje z ukrytej prawdy to myslałem że dzieją się tylko w filmach. Ale takie laski to też chyba jakiś margines, nie trafiłeś jeszcze na normą kobietę której jedyny problem to dzieci które zrobił jej chłopka a nastepnie się ulotnił:)

Gość gość
A próbowałeś juz seksu?

Gość gość
Uwazaj,obys nie zostal ojcem dziecka,co jego matce nawet nie dotknales krocza.

Gość gość
nie chce kotów;/;/ kobiecie to pasuje ale ja nie chce ja już wole chyba wykitować na siostrze tez mocno sie zawiodłem bo ja pocałował chyba ukrainiec a ta nie protestowała a jest zaręczona przynajmniej on tak gadał ze ja pocałował jakos mam paskudny humor ostatnimi czasywole chyba umrzec niz krzywdzic inych :(

Gość gość
Bazienka,ty jestes chodzacym dramatem. Wez leki ,idz spac,bo odplywasz.

Gość gość
ja mam juz mega depresje 24 lata prawiczek skonczylem studia haruje na budowie mam bardzo niska samo ocene nieszanuje kobiet raczej wiecej zwami walcze swoich dwoch kolegów tez nie szanuje zato ze kobiety posuwają jeden rozwodke drugi pane na paninskim, i najlepsze ze domnie sie dopierniczaja jak cos na fejsbuku napisze i wielkie zlo robie.... np napisze zę fajna bylaby dziewica z niej XD w sunsie tak do dziewczyny nieznajomej xd ogólnie mam dość jeden kolega co byl ok w miare ale z nim se nie spotkam bo on woli tamtych

Gość gość
nawet hu.. z tym prawiczkiem bo mógłbym przelecieć jakas pane ale nie chce sie wpierdzielic w jakas patalogie !!;/ i zreszta niechce tak byle jak

Gość gość
Po studiach,powiadasz,a piszesz jak przykladny analfabeta. Spadaj durniu !

Gość gość
22;50 no po studiach a pisze bo tak lubię i nie takich prostych jak zarządzanie także mozes mi naskoczyć zostało mi tylko odebrać dyplom

Gość gość
bazienka niektórzy przyciągają patologie a ini gorsi przyciagaja fajne dziewczyny ale coz poradzic na to mi została patalogia.

Gość gość
bazienka niektórzy przyciągają patologie a ini gorsi przyciagaja fajne dziewczyny ale coz poradzic na to mi została patalogia.

Gość gość
AUTORZE UPRAWIAŁEŚ SEKS Z KOBIETĄ?

Gość gość
nie i tak niema poco ...skoro tak cie wystawi zdradzi czy niewiadomo jaka rodzine bedzie miec i bedziesz cale zycie sie uzerał.

Potrzebujesz Boga, oddaj Jezusowi swoje serce i odrzuć grzech a On wszystko dobrze uczyni i wypełni Cię swoją miłością, Jezus umarł za Ciebie, przyjmuj Jego ofiarę, zawołaj do Niego z całego serca

Zawołaj do Boga i powiedz Mu własnymi słowami co przeżywasz, oddaj Mu swoje serce i porzuć grzech. kotek1991@onet.pl mój mail, napisz w razie pytań

Gość gość
JezusMójKról Ja rozmawiałem z bogiem kilka lat, prosiłem o dziewczynę ale nie spełnił mojej prośby wiec teraz się do niego nie odzywam

Gość gość
Do powyzej, spotkasz fajna dziewczyne, taka wlasnie dla ciebie z czasem. Nie zrrazaj sie, idz do przodu.

Gość gość
dokladnie z bogiem ja nieumie rozmawiać on sie domnie nie odzywa..