Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto żyć?

Polecane posty

Gość gość
ehh wątpię ze spotkam mało juz dziewic jest aja juz bym inej nie umiał pokochać szczególnie w dzisiejszych czasach . nawaliłem za późno szukam straciłem to co najcenniejsze w zycu piękna zgrabna kobietę będąca dziewica kochająca faceta za to jakim jest przynajmniej taka ktora by mi sie chociaż odrobinę podobała ale miala normalne życie nie dała d**y jakiejs p*****lo kur.. która ***** kobiety która odmówi przystojnemu sexu bo by mnie kochała , ktora nie dawała by sie macać innemu bo ja bym byl dlaniej przystojnym i czyms fajnym czego ne chciała by ranic;/ stary juz jestem tyle juz lat mam a z wiekiem czlowiek to coraz gorszy sie staje :(

Gość gość
takie to życie jest ze czasem po prostu juz niewierzymy że nam sie coś uda szczegulnie gdy kolegów sie straciło chocby z ktorymi sie wychodziło ale to słabi znajomi byli skoro sie tak obrażaja .

Gość gość
mozęsz próbowac napisacnormalnie do kobiet ale to musisz cos wymyślac aja nigdy niemiałem talentu by wymyślac fajne otwarte teksty bo zazwyczaj kobiety wysmiewaja albo cos

Gość gość
niema juz nikogo by pogadać chociaz nachwile :(??