Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK UROZMAICIĆ ŻYCIE ŁÓŻKOWE

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej, seks już nie sprawia mi tyle przyjemności. Nie wiem co robić, pomocy

Gość gość
Zmień pościel, satyna bądź też jedwab

Gość gość
Jak ktoś wyrzuci łóżko na śmietnik to ty je weź.

Gość gość
Ja bym się pobawil w dominację. Była byś moja niewolnica i musiała robić co mówię :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Proszę o poważne porady a nie jakieś żarty mi tu piszesz

Gość gość
gość dziś Ja bym się pobawil w dominację. Była byś moja niewolnica i musiała robić co mówię cool.gif x nie wiem czy mój mąż będzie się chciał w to bawić, tobie odmówię

Gość gość
wibrator jest fajną sprawą w łózku. i dla niej i dla niego

Gość gość
Ty jesteś głupia kłoda a twój mąż tepa aseksualna tzipa skoro o takie rzeczy pytasz na necie

Gość gość
Polecasz jakieś konkretnej firmy czy każdy się nada?

Gość gość
nie wiem czy mój mąż będzie się chciał w to bawić, tobie odmówię X Kup sobie przebranie kota i klatkę to dopiero zabawa

Gość gość
POLECAM: He He He He Helena. Ma Ma Ma Ma Marian.

Gość gość
gość dziś Ty jesteś głupia kłoda a twój mąż tepa aseksualna tzipa skoro o takie rzeczy pytasz na necie x Nie obrażaj mnie i mojego męża, przecież koleżanek nie zapytam, wstydzę się Po to jest internet, więc skoro mogę zapytać to zapytam, jak nie masz nic ciekawszego do napisania to się nie produkuj takim gównem

Gość gość
gość dziś nie wiem czy mój mąż będzie się chciał w to bawić, tobie odmówię X Kup sobie przebranie kota i klatkę to dopiero zabawa X Brzmi ciekawie, dziękuję

Gość gość
mam kilka, zarowno taki za 200zł jak i za 30zł. kazdy z nich spelnia swoja funkcje. najbardziej lubie taki z "króliczkiem" do masażu łechtaczki. idealnie masuje on też penisa.

Gość gość
kup sobie słonia i go nie poj. tak po 4 latach wyspa ci z peesdy macice

Gość gość
Zmien chłopa skoro nie potrafi pchać a wszystko na to wskazuje po wpisach jakie tu produkujesz

Gość gość
gość dziś mam kilka, zarowno taki za 200zł jak i za 30zł. kazdy z nich spelnia swoja funkcje. najbardziej lubie taki z "króliczkiem" do masażu łechtaczki. idealnie masuje on też penisa. X Dziękuję bardzo za pomoc:)

Gość gość
sloniem się nie przejmuj jest przyzwyczajony do suszy dodatkowo możesz go oskarżyć o podbieranie szczyn z kibla jakby ci jednak nie dogodzil a teraz wspierała tempa koorfo spać zanim ci przykoorfie nogą od stołu w pecyne

Gość gość
gość dziś Ty lepiej idź spać, bo cię chyba nosi pajacu

Gość gość
Głupi temat i głupie pytanie. Wsadz sobie w rozklapioche rurę od odkurzacza i włącz ssanie albo mikser to cię przeora lepiej niż twój miękki robaczek mąż

Gość gość
.mogę również wsadzić ci że 4 palce w oko jak mnie poprosisz żebym ciecszmato przestał dusić. dodatkowo proponuje w krakowie darmowy lot z 3 piętra morda na chodnik. numer konta zalaczam nożem na cyckach

Gość gość
Cycki dostarcze na dol zaraz po wypełnieniu

Gość gość
Ludzie temat normalny jak każdy inny. Jeśli chodzi o urozmaicenie życia łóżkowego .zależy co robiliście do tej pory...seks oralny? Analny? Jesli jesteście ze sobą blisko to nie widzę przeciwwskazań, nowe doświadczenia...możecie pobawić się w dominację że ty jego dokonujesz albo on ciebie.. Masz jakieś fantazje erotyczne? Może czas zeby je wprowadzić do życia? ;)

Gość gość
gość dziś Głupi temat i głupie pytanie. Wsadz sobie w rozklapioche rurę od odkurzacza i włącz ssanie albo mikser to cię przeora lepiej niż twój miękki robaczek mąż X To nie temat i pytanie są głupie, lecz twoje komentarze idioto. Ja tobie mogę wsadzić rurę to może się uspoisz

Gość gość
wybacz ale nie mógłbym spokojnie zasnąć że świadomością że jesteś nie zaspokojona

Gość gość
gość dziś wybacz ale nie mógłbym spokojnie zasnąć że świadomością że jesteś nie zaspokojona X Widzę, że robię też się przyda pe.nis, bo jesteś jeszcze bardziej niezaspokojony

Gość gość
Temat albo nastolatka założyła albo osoba ograniczona umysłowo. Nie dziwię się że tyle hejtu tu na taki temat. Podaj adres to ci podeslemy prawdziwego faceta albo twojemu gachowi normalną kobietę a nie taka durną klacz jak ty

Gość gość
gość dziś Ludzie temat normalny jak każdy inny. Jeśli chodzi o urozmaicenie życia łóżkowego .zależy co robiliście do tej pory...seks oralny? Analny? Jesli jesteście ze sobą blisko to nie widzę przeciwwskazań, nowe doświadczenia...możecie pobawić się w dominację że ty jego dokonujesz albo on ciebie.. Masz jakieś fantazje erotyczne? Może czas zeby je wprowadzić do życia? oczko.gif X Mój mąż nie jest zbytnio chętny na nowe doświadczenia, czasem czuję, jakby się ze mną kochał, bo tak trzeba. Trochę zabaw oralnych, później misjonarz i koniec

Gość gość
Czyli jak ktoś napisał wcześniej mąż miękka faja . Tylko sąsiad może cię uratować .

Gość gość
Ubierz się wyzywająco, podejdź do niego i szepnij mu na ucho ,,bij mnie i rżnij jak dziwię", na mojego działa :)