Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorens

Podoba mi się młodszy

Polecane posty

Gość Lorens

Zacznę od tego, że mam 24 lata. Kiedyś miałam młodszych partnerów, o rok, o 3 lata, byli również starsi, natomiast od zerwania z chłopakiem WW w tytule chłopak jest przy mnie. Rozstałam się z chłopakiem około 2msc temu. Miałam od tego czasu 2 flirty które kończyły się fiaskiem. A wymieniony chłopak w tytule zawsze był przy mnie. To taki mój przyjaciel. Poznaliśmy się przez internet, jest ode mnie niestety 6 lat młodszy ale bardzo jak na swój wiek inteligentny. Jest początkującym dziennikarzem, zna się bardzo dobrze na muzyce, sporcie. Bardzo elokwentnie się wypowiada. Mentalnie dwudziestoparolatek. Traktowałam go jak przyjaciela no i do tej pory traktuje. Wiemy o sobie na prawdę dużo. Codziennie ze sobą rozmawiamy. Przez telefon, na facebooku. Wspominałam o tych dwóch flirtach. On znał osobę z którą flirtowałam i skończyło się to około tydzień temu a mimo to stanął po mojej stronie i cały czas jest przy mnie. Od kiedy ten flirt się skończył zaczął mi bardzo delikatnie dawać do zrozumienia, że mu się podobam. Pokazywałam kuzynce rozmowy i stwierdziła, że może być coś na rzeczy. Ale przecież jak ostatnio rozmawialiśmy o swoich "idealnych" partnerach to stwierdził, że gustuje ogólnie rzecz biorąc w młodszych. Codziennie mi daje delikatnie do zrozumienia, że wpadłam mu w oko. Nie chce się nim bawić, bo nie wiem czego chcę, ale nie chce stracić z nim kontaktu. Odkąd zaczął delikatnie komplementy prawić i interesujące wiadomości wysyłać to mój mózg zaczął mi podpowiadac żebym też zaczęła patrzeć na niego inaczej. Pogubiłam się strasznie. No ale 6 lat młodszy?! Przecież tak nie wolno ;) pomóżcie. Mam okropny metlik w głowie.

Gość gość
spotykacie się?

Gość gość
już niedługo bo 3 września laby się skończą i nie bedzie czasu na wymyślanki na caffee :D

Gość Lorens
Nie, nie spotykamy się, póki co jest to internetowa znajomość. Chociaż zaprasza mnie, a dzieli nas 2h drogi pociągiem. Ale jeszcze nie ten czas na to.

Gość gość
Jesteś dla niego za stara. Na dłuższą metę nic z tego nie będzie. Gdy on będzie miał 20 lat będzie się oglądał za 17-18 tkami.

Gość gość
Zdecydowanie za stara jesteś dla niego.