Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mike Edward

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do kobiet jak oceniacie penisa a raczej rozmiar penisa aktora Mike Edward , mozna poogladac w serialu Spartacus

Gość Groźny pederasta
:classic_cool:

Gość gość
Moim skromnym zdaniem to skrajność.Jestem raczej (ciasna) rodziłam przez cesarkę.Widok ciekawy ale wolę mniejsze.Seks ma sprawiać przyjemność a nie ból.

Gość gość czosneczek
Aż wyszukam potem :classic_cool:

Gość gość
gość dziś sama przyznalas ze widko ciekawy , to czy z ciekawosci bys nie chciala sprobowac z takim ?

Gość gość
Aż tak ciekawa nie jestem

Gość gość
Q***s wspaniały wizualnie tylko ten gość musi mieć z nim problem bo nosić w gaciach taki sprzęt to nic przyjemnego przeszkadza tylko.Biegaj sobie z takim wężem a nawet siadanie nie jest komfortowe.Ale podoba się

Gość gość
nawet reka bys nie chciala podotykac takiego ?

Gość gość
Dziękuję mam co w domu dotykać i to mi wystarcza.

Gość gość
tez mam w domu co podotykac ale tego penisa wziela bym do reki , pobawic sie zobaczyc jak to jest , tak samo jak kazdy facet by wymacal ogromne cycki chocby z ciekawosci

Gość gość
kumpel w wojsku miał takiego bydlaka 18 w zwisie prawiczek bo każda jak zobaczyła była przerażona i jeszcze dyskomfort bo kup spodnie czy majtki które to zakryją a na porannej zaprawie ciągle go sobie poprawiał bo majtał się we wszystkie strony nie jest to takie przyjemne choć robi wrażenie

Gość gość
Z doświadczenia to miłość analna odpada,seks na jeźdźca też jeszcze jak jest gruby to trzeba długo się rozluźniać bo pierwsze ruchy są bolesne i na ostrą zabawę też nie ma szans. Ale ręką jest przyjemna zabawa.

Gość gość
masakra ale ten aktor ma k****a , ta scena w saunie to szok . robi wrazenie ten twoj kolega z wojska z 18 cm w zwisie to tez pecha ma , 18 cm to jak stoi to uz bardzo duzo a co dopiero jak wisi :) takie ladnie wygladaja , robia wrazenie , ale sama bym nie siadla na k****a tak duzego

Gość gość
Boszeee mój facet ma w połowie to co on i jak jest w pełnej gotowości a ja nie jestem dobrze rozgrzana to jest nieprzyjemnie a co dopiero z takim olbrzymem :O

Gość gość
gość dziś moj maz ma podobnie , tez ma polowe tego co on moze nawet mniej myslisz ze Twoj mialby kompleks przy takim k*****e jak tego aktora ?

Gość gość
Faktycznie Jego penis jest ogromny Pracuje w szpitalu jako pielegniarka i jakis czas temu trafil sie pacjent z tak ogromnym czlonkiem jak tego aktora , jak trzeba bylo zalozyc Jemu cewnik zaczal sie problem . On prawie plakal z bólu , przepchac cewnik przez tak dlugiego penisa to tez wyczyn , a nim dluzej sie przepycha tym mezczyzne badziej boli . On na poczatku podniecil sie wiec bylo jeszcze trudniej . Potem podczas pobytu u nas ciezko Mu bylo ukryc rozmiar swojego penisa pod ubraniem szpitalnym albo pidzama

Gość gość
gość wczoraj No ok to byl problem z cewnikiem ale przyznaj ze pewno robil na Tobie wrazenie ? pewno kazda pielegniarka choc raz chciala cos tam porobic przy nim zeby poogladac podotykac ? Czy cos rozmawialiscie o jego rozmiarze ? Ty jako pielegniarka cos komentowalas albo on ? moze doszlo do czegos ?

Gość gość
gość wczoraj Zgadza sie przyznaje ze robil wrazenie na kazdej pielegniarce :)

Gość gość
kocham go :)

Gość gość
Kogo on ta gra,Gannikusa? Scena jak dostaje rozkaz,został niejako przymuszony douprawiania seksu z żono swego najl przyjaciela jest najb erotyczna jako dawno widziałem. Jak zaczoł jo rżnoć to tak mi stojał że musiałem uważać by nie zlać sie w pościel!!?

Gość gość
gość dziś w ktorym odcinku jest ta scena ? widac tam jego penisa ? kto go zmusil ?

Gość gość
ma On konto na fb ?