Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłyście, że najbardziej nadgorliwe maDki to czterdziechy pierworódki?

Polecane posty

Gość gość
15.27 skąd bierzesz te przemyslenia? z dooopy?

Gość czterdziecha i jej bliźniaki
gość dziś [15:27 WY, WY i WY! wszystkie wrzuciłaś do jednego worka, ułożyłaś sobie scenariusz z ich życia, nazwwałaś sukami i oceniłaś. Skąd w tobie tyle jadu i wredoty dziewczyno? Skąd ty wiesz co ja robiłam i jaką jestem osobą? Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie piję na inne kobiety. Właśnie widać jaką jesteś fajna i w ogóle fair. Nie to co ja: Suka z pędem na karierę, bo to grzech myśleć o sobie i robić ewentualnie tę karierę (której zresztą wcale nie robiłam od zwykły staż pracy z awansami i tego typu d**erelami i nie dlatego nie miałam dziecka). Fajna jest twoja logika. Albo masz dziecko do 30 albo jesteś suką i wolno po tobie skakać i wylewać pomyje, bo tobie się macierzyństwo nie należy. Super hmmm właśnie widzę tą twoją radość młodości.

Gość gość
16.05 daj spokój, przecież dziewucha , która w wieku 30 lat jest tępa,prostacka, złośliwa i wredna, 10 lat później będzie maksymalnie wredna suka, bo złe cechy charakteru z wiekiem sie jeszcze zaostrzaja. Cieżko jej będzie w zyciu

Gość gość
czterdziecha i jej bliźniaki do prawdy wzruszyła mnie twoja historia lepiej sobie pokarm ściągnij że swoich pomarszczonych worów bo już ci całkiem siada na łeb. Ha ha ha i jeszcze bliźniaki ja pier/dole kur/wa mać! czyli jeszcze sobie taka krowa in vitro je/bła na stare lata ha ha ha no zaraz się porzygam bleeeeee! :O

Gość gość
czterdziecha i jej bliźniaki do prawdy wzruszyła mnie twoja historia lepiej sobie pokarm ściągnij że swoich pomarszczonych worów bo już ci całkiem siada na łeb. Ha ha ha i jeszcze bliźniaki ja pier/dole kur/wa mać! czyli jeszcze sobie taka krowa in vitro je/bła na stare lata ha ha ha no zaraz się porzygam bleeeeee! pechowiec.gif x a ty tona serio myslisz ze to chamstwo i prymityw ci na gębę nie wylezą z wiekiem? I ze po kolejnym chamskim wpisie cycki ci sie zliftingują?

Gość gość
Znam matki ktore sa mlode a wali im na dekiel ze swoimi dzieciakami.1000 zdjec na fb,ubrane w kokardy dzieci,chwalace sie byle gownem i oceniajace inne matki.Ja mam 39 lat i spodziewam sie pierwszego dziecka i jedyne co zamierzam to trzymac sie z daleka od takich wariatek :)

Gość gość
Przerażający jest poziom dyskusji. Już tu pisałam. Mam 40 i malutkie dziecko i wcale ale to wcale nie wydaje mi się, bym była taką 40-chą o jakiej piszą tutaj zjadliwe panie. I śmiać mi się chce, bo dopiero dziecko mam, bo karierę robiłam itd. I będę moje niespełnione ambicje przelewać na dziecko. Ach...skąd ty to wiesz? Jak wydedukowałaś? Czy wszystkie po 40 takie same jak ja? Czasem mi się wydaje, że to hejt dla samego hejtu, by podbić temat. Zawsze mnie dziwią takie wszechwiedzące kobiety o wąskich horyzontach i szablonowym myśleniu. Wypowiedzieliśmy się np. ja jako 40-letnia matka, jak to czujemy i widzimy. A tu atak 26-latki, że my atakujemy ją. Gdzie? Urodziłam w najbardziej odpowiednim czasie dla mnie. Po prostu tak wyszło. Nie każdy rodzi do 30-tki - no po prostu nie zawsze się uda, nawet gdy bardzo chcesz. Życie różnie się układa. Nikt tu nawet słowem nie skrytykował mam przed 30-tka. Myślałam, że będzie tu można przedstawić jakiś rzetelny punkt widzenia, podyskutowac z innymi mamami, ale tu tylko odpowiedzi pełne zajadłości. Jedne przeciwko drugim. Nie ma sensu tu pisać. Żegnam. I pozdrawiam wszystkie MAMY -bez względi na wiek. Wyluzujmy trochę i nie oceniajmy innych tak surowo. Popatrzmy na innego człowieka z życzliwościa.

Gość gość
To znowu ta psychicznaaaa i jej tematy o matkach 40 letnich.