Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach o priv

Polecane posty

Gość gość
dziś Pozdrawiam

Gość gość
21.20 jak to się stało, że straciliście kontakt?

Gość gość
21.30 jak dużo starsza była od Ciebie?

Gość gość
Jej nie było że wzgledu na pracę a ja zaczynałem się z kimś w realu spotykać. Ale bądźmy szczerzy, głównie to drugie. Więc jak pisałem moja wina. Teraz tęsknię

Gość gość
Chyba 12 lat starsza. Coś koło tego

Gość gość
21.49, nie masz Jej @? Telefonu..nic? Nie próbowałeś odnowić kontaktu?

Gość gość
Tel nie miałem a mail skasowała, odezwała się tu kiedyś ale mnie akurat nie było tutaj.

Gość gość
Wystarczy nie wysylac nic In Spe Widmo Madzialenie ani szajbusom z ogolnego.

Gość gość
Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że tyle pytam. Zaintrygowała mnje Wasza historia. Może dlatego, że sama kiedyś tutaj poznałam mężczyznę, który nawet nie wiem kiedy stał się dla mnie ważny...Ta znajomosć nie mogła skonczyć się dobrze. Pozostała tęsknota i smutek.

Gość gość
21.52, skoro zaglądała to jest duża szansa, że zmowu zaglądnie. Prędzej czy poźniej traficie na siebie jeśli jest Wam pisane ;)

Gość gość
Ja wysłałam jednej osobie. Nigdy się nie bałam ze On coś opublikuje czy komuś pokaże. Wypalilo się, ale nadal się przyjaznimy i myślę ze nic już tego nie zmieni. Znamy się jak łyse konie i lubimy.

Gość gość
Nie ma problemu, rozumiem Cię, między nami była fajna chemia. Ale wiadomo, przez różnice wieku to jedyne co moglibyśmy sobie dać to swietny seks, ciężko zresztą internetowa znajomośc przekładać ponad realną

Gość gość
gość dziś gość dziś Ile lat? usmiech.gif X Za dużo, w sumie mogliśmy zostać przyjaciółmi. Ale wątpię żeby on chciał więc nie utrzymujemy już kontaktu.

Gość gość
Spotykałem się kiedyś że starszą i mimo że w łóżku robiłem z nią co chciałem to nigdy nie zgodziła się wysłać mi żadnej fotki...jak widać obawy są duże

Gość gość
dziś Różnica wieku nie jest jakąś barierą nie do pokonania, pod warunkiem, że się chce :) Trudniejszą barierą jest już to gdy ktoreś ze stron jest w związku. Wtedy trudno z tym walczyć ;)

Gość gość
O związku nie było mowy. I żadna strona raczej tego nie chciałaby. Raczej spełnienie fantazji

Gość gość
22.13, czysty układ, jednak czasami wszystko potoczy się innym torem, niż tym jaki sobie wytyczyliśmy. Natura bywa przeerotna i podstępna niestety.No cóż, pozostaje mi życzyć Tobie abyście się tutaj znowu spotkali :)

Gość gość
Dzięki, a jak jest u Ciebie? Aż się rozmarzylem, strasznie ognista była ta znajomość

Gość gość
U mnie? Oboje doszliśmy do wniosku, że musimy to przerwać. Wiedziałam, że tak będzie lepiej. Tesknię wciąż i bardzo. Też zaglądam tutaj z myslą, że on będzie. Że napisze coś do mnie. Karmię się tą nadzieją. Zastanawiam się czy też tęskni i myśli o mnie tak często jak ja. Nie wiem co u Niego. Mam nadzieję, że jest szczęśliwy. Tęsknię za Nim ciągle.

Gość gość
Ja poznałem tu kobietę, pisaliśmy prawie dwa lata potem coraz rzadziej pisała, wiedziałem że coś jest nie tak przyparta do muru oswiadczyła że ma kogoś ciekawszego. Mimo że mnie zostawiła wciąż za nią tęsknię, chciała bym wykasował jej zdjęcia i tak zrobiłem a wstawianie czyichś zdjęć bez zgody uważam za wielkie świństwo

Gość gość
Wy wszyscy pisaliście ciągle maile?

Gość gość
A czego idioto się spodziewałeś

Gość gość
Piszę ale coraz mniej:-(

Gość gość123543
Ja miałem okazję się spotkać, ale nie chciałem. Akurat kobieta nie była w moim typie... Seks nie jest ponad wszystko.

Gość gość
Jeśli to zmierza tylko w jednym kierunku, to kobieta czuje się traktowana przedmiotowo. Trzeba być plastycznym i rozmawiać też na inne tematy.

Gość gość
Czasami kobieta chce tylko przedmiotowego traktowania. Tak samo ona traktuje faceta. Kwestia dogadania się.

Gość gość
Pokaż mi kobietę, która chce być tylko traktowana jako przedmiot. Kobiety oprócz seksu chcą rozmów, czasami czułości.

Gość gość
Pewnie są takie kobiety, ale to chyba nieliczne przypadki. My lubimy gdy facet ma szeresze spojrzenie i widzi w nas kobiety z całą paletą smaków i barw.

Gość gość
A najgorszy błąd jaki on może popełnić na początku, to prośba o zdjęcie. Na to powinien sobie zasłużyć i najpierw wzbudzić zaufanie.