Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach o priv

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Pewnie są takie kobiety, ale to chyba nieliczne przypadki. My lubimy gdy facet ma szeresze spojrzenie i widzi w nas kobiety z całą paletą smaków i barw. xxx Przez całą paletę smaków i barw, dodając do tego zazdrość fagasa, który nie dorósł do roli mężczyzny, potem latają po forum dane kobiet.

Gość gość
Czysty układ. Tylko seks.

Gość gość
Tyle, że przy czystym układzie kobieta lubi być traktowana godnie. A nie jak przedmiot do seksu. Chłopczyku.

Gość gość
Układ to umowa dwóch stron. Trudno zrozumieć?

Gość gość
Najważniejsze są fotki. Żadnego seksu. Mnie interesuje tylko prywata.

Gość gość
Ja pisałem czasem z laską o pracy, życiu prywatnym, filmach, upodobaniach. Ale to jakieśw15%, oboje byliśmy głównie zainteresowani sobą pod względem seksualnym. Żadne fotki nie wyciekły ani żadne prywatne dane.

Gość gość123543
Ważne, żeby być dojrzałym emocjonalnie. Tutaj na forum dodatkowo są osoby chore psychicznie...

Gość gość
Chyba piszesz o sobie przebierańcu:P

Gość gość
Ja nigdy się nie bałam, zdjęcia wysyłałam intymne, ale z umiarem. Aż... kiedyś wysłałam nowemu facetowi foto i okazało się że już ktoś mu wysłał moje zdjęcie jako swoje!!Od tego czasu jestem ostrożniejsza.

Gość gość
http://forsex.pl Laski kolekcjonują zdjecia penisow i odsylaja swoje nagie fotki. Jak dysponujesz fajnym sprzetem wg nich to i sie na seks randki umawiaja. Rejestracja jest darmowa wiec chyva warto sprobowac

Gość gość
Kiedyś mój kumpel jak dziewczyna z nim zerwała to powywieszał na całym osiedlu jej zdjęcia intymne takie ostre. Tak więc lepiej uważać. https://cutt.ly/KwCbR