Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gocha55454

Małżeństwo, seks, ciąża

Polecane posty

Gość Gocha55454

Czesc dziewczyny. Mam problem z mężem, jesteśmy małżeństwem od roku i po ślubie stracił zainteresowanie seksem, czułością, nawet pocałować mu mnie ciężko :-( przed ślubem sam dopominał bym go przytuliła, pocałowała a teraz wgl. Seks sam zaproponował może parę razy w ciągu roku, większość to moja inicjatywa. Dodam że jestem w 9 mięs ciąży, może to dlatego? On jak się od początku dowiedział że jestem w ciąży stał się ostrożniejszy, to byl taki seks 50latkow... A mi tak brakuje czułości, nawet że tak powiem samymi cyckami sie nie pobawi, tylko włączy wieczorem TV i tyle go interesuje :-( boje się że po ciąży ani tyle go już nie namowie, mnie się wydaje że już go nie pociągam, mówił że brzuch mu przeszkadza, ale ogólnie cała przytyłam . Doradzcie coś :-(

Gość gość
A dzieckiem sie interesuje?

Gość Gocha55454
Na razie jestem w ciąży

Gość gość
Za mało danych, wiadomo tylko ze jesteś w zaawansowanej ciąży a na unika seksu, powodów może być wiele. Może być to ze strachu o ciążę, jak urodzisz, podzielcie się obowiązkami tak byś mogła o siebie też zadbać, może to tylko chwilowa ostroznosc i przeświadczenie ze coś może zrobić dziecku.

Gość Gocha55454
Zaraz po ślubie unikał, napisałam że większość to moja inicjatywa. Albo mu się nie chce, albo zmęczony... Ot takie typowo babskie wymówki. I mam wrażenie że jego nie obchodzi że jestem w ciąży, nie pomaga mi w domu za bardzo chyba że go proszę kilka razy, czasem coś robiłam ponad siły nie mówił nic. Ale jeśli coś pomagałam rodzicom (mieszkamy u moich) to afera bo po co coś robię, sami by sobie mogli zrobić, że jestem w ciąży i powinnam na siebie uważać. A jak go proszę by sciagnal łóżeczko dla dziecka ze strychu to się doprosić nie mogę... Nie mówię że nic kompletnie nie pomaga ale jak coś robi wszyscy muszą koło niego skakać i pomagać ale jak już ktoś go o coś poprosi to nie musi omamrac no chyba że ma dobry humor ale to rzadkość :-(

Gość gość
Proponuję porozmawiać z mężem i spytać się dlaczego po ślubie stracił zainteresowanie seks4.

Gość Gocha55454
Ale pomoc... Nie wpadlabym na to, naprawde

Gość gość
Gocha55454 dziś ale to jest najlepsza rada. Nie wiem czemu się tak uniosłaś. "gość" ma rację. Zapytaj po prostu.

Gość gość
ostatnio znajomy który ma żone zarejestrował sie na portalu randkowym tu https://firead.org/link/14/40464853 i zdradził żone z sąsiadką która była na tym portalu oczywiscie odrazu wpadł ale sex byl za darmo

Gość gość
Być może wy wcale nie umiecie rozmawiać ze sobą tylko rzucacie zdaniami w eter, bez próby zrozumienia. Widać jednak że masz do niego sporo pretensji, a seks to tylko jedna z wielu rzeczy. Nie czujesz się odpowiednio zaopiekowana. Może więc doszukujesz się z jego strony odrzucenia bo jestes po prostu na niego zła. Dlaczego mu nie powiesz że bardzo potrzebujesz go teraz? Nawet dotyku, przytulenia, takie rzeczy mówi się wprost, facet choćby i mądry może nie odgadnąć. Może seks przykrywa inne problemy. Nie wszystkich pociagaja kobiety z brzuchami, dlaczego od razu zakładasz że po ślubie ma być gorzej? Takim nastawieniem wcale sobie nie pomagasz.

Gość gość
Zle to ogolnie wrozy na przyszlosc,moze tez miec dola,ze dziecko w drodze,nowe obowiazki itd.I najgorsze co obstawiam,juz go nie podniecasz a przynajmniej majac wystajacy"brzuch"co dla mnie jest aseksualne.

Gość Gocha55454
Rozmawiałam z nim i to nie raz, mówiłam o co mi chodzi ale on mówi że jestem w ciąży i nie wolno, jemu chodzi chyba o to że właśnie już go nie pociągam. Dla niego liczy się tylko on i jego uczucia a moje już wcale, wszystko co mi nie pasuje i mu powiem o tym.razaz traktuje jako atak, nie rozumie moich potrzeb więc czuję się odrzucona, dlatego mam tyle pretensji tylko już o większości już mu nie mówię bo się obraża jak baba a ja wszystko już tłumie w sobie ...

Gość gość
Moim zdaniem facet majacy fetysz ciezarnej jest jakis chory, lepszy taki ktorego baba z brzuchem nie pociaga ale i za innymi sie nie oglada bo tez jest w ciazy

Gość lord of the rings
Jezu kobieto , chyba logiczne, że ciężarne zdrowego faceta nie pociągają. Tak nas stworzyła matka natura... Dlatego tez kobiety otyłe z wielkim bębnem 99% facetów nie pociągają bo wyglądają jak w ciąży. Proste. Normalny odruch biologiczny. Urodzisz, dojdziesz do dawnej figury sprzed ciąży to zobaczysz, że nie bedzisz mogla go z łóżka wygonić. U kobiet w ciąży części intymne sa bardziej ukrwione dlatego odczuwasz wieksza chcice. Musisz poczekać aż urodzisz i odchowasz troche od cycka dziecko to zobaczysz ze wszystko się polepszy