Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie najlepiej rehabilitacja kolana w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję sprawdzonego rehabilitanta w Krakowie. Kogo możecie polecić?

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolony z wizyty u Rehaorthopedica. Szybko pomogli mi uporać się z bolącym kolanem i dzięki nim znowu jestem w pełni sprawny. Mają tam nowoczesne zaplecze, dzięki któremu rehabilitacji przebiega skutecznie. Polecam.

Gość gruussi
byłam na zabiegach w G&R na Słomczyńskiego i zabiegi mi pomogły, po wypadku długo nie mogłam chodzić, zabeigi postawiły mnie na nogi. Stoponiowo wracałam do sprawności

Gość stressi99
ja G&R gabinet odwiedzałam jakiś czas temu, jak odezwał mi się ból pleców. Zabiegi bardzo mi pomogły, jednak bez dobrego rehabilitanta byłoby źle a tak to ból minął :)

Gość trissko

no te gabinety G&R mają dobrych rehabilitantów. Ja pamietam że chodziłam tam na zabiegi jak nie mogłam już wytrzymać z bólem pleców i po zabiegach poczułam ulgę. :)) 

Gość wersi

w G&R można znaleźć szybko termin na zabiegi i dzięki temu nie męczy się człowiek z bólem tylko szybko dochodzi do siebie. Ja znalazłam pomoc w gabinecie na Zachodniej, trafiłam na świetnego rehabilitanta. 

Gość gressik

w G&RR też można szybko się dostać na rezonans magnetyczny. Ja poszłam do nich na Zachodnią jak potrzebnowałąm szybko rezonansu magnetycznego nadgarstka i się udało u nich szybko zapisać. 

Gość Affka

ja miałam rehabilitację w Reha Expert. Bardzo dobrze że do nich trafiłam bo wróciłam do pełnej sprawności! bardzo dobrze ze sie zdecydowałam na leczenie u nich!