Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim zachowaniu faceta?

Polecane posty

Gość gość

Pisze z facetem juz bardzo długo ale nigdy nie zaproponował spotkania albo proponował a potem się z tego wycofywał. Twierdzi ze mu zależy na mnie i w ogóle jak zaczęłam go naciskać to napisał ze nie proponował spotkania bo bał się ze mnie straci :o teraz nadal nic nie robi, w ogóle jest bierny nie to co na początku. Rozumiecie takie zachowanie?

Gość gość
Tak, on ma Ciebie jako drugą, więc sie nie spotka. Pisałem tak nieraz z kobietami, które pomijały moje propoycje spotkania i uciekałem w pip. Co mnie obchodzi żę ona nie jest jeszcze gotowa alno nie reaguje na moją gotowość pa.

Gość gość
Za bardzo nie zrozumiałam Twojego postu, sorry. Ten facet twierdzi ze rozmawia tylko ze mną i nie chce innej ale mu nie śpieszno do spotkania

Gość gość
To może niech on napisze dlaczego tak jest?

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
A co tu jest do rozumienia? Koleś nie traktuje Cię poważnie dlatego jedno mówi a drugie robi. Jesteś mu potrzebna do pisania i zabijania nudy a spotkać się nie chce bo i po co.

Gość gość
21.06 haha twierdzić to on sobie może, nie takie sciemy wciskaja faceci szczególnie na portalach randkowych. Na 90% ma dziewczynę a z Toba tylko flirtuje, podnosi sobie ego Twoim zainteresowaniem, to tylko zabawa dla niego i ewentualnie jak mu nie wyjdzie z inna to zgłosi się do Ciebie np na seksik wiec chce Cie trzymać w rezerwie, w razie braku innych opcji- wtedy nagle będzie miał motywację do dpotkania, jak go jaja zaswedza :D. Serio jesteś taka naiwna? Ile Ty masz lat,15? Nie znasz facetow jeszcze...

Gość gość
Wątpię czy ma dziewczynę skoro miał czas pisać że mną całe dnie

Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. Naciskasz. Są ludzie, którzy wycofują się kiedy czują presję. Zamykają się w sobie i im bardziej napierasz, tym bardziej się wycofują. Daj ludziom wolność wyboru i podejmowania decyzji, wtedy zobaczysz, że warto być cierpliwym.

Gość gość
Ty byś nie naciskała gdybyś czekała 1 rok i pół?

Gość gość
23.14 1,5 roku? No to faktycznie naiwna jesteś. Facet cos kręci, wielu jest takich. Nie wierz w słowa bo oni wiele gadają, ważne co robi. Daj SE siana. Z tego nic nie będzie.

Jeśli sytuacja jest taka, że nie mogę go spotkać bo jest np. za oceanem wtedy sprawa jasna. A gdyby mieszkał za przysłowiowym rogiem i nie wykazywał chęci spotkania się ze mną, po rozmowach, telefonach i wstępnych ustaleniach wtedy zapytałabym dlaczego tak postępuje i czego oczekuje. Bo ja chcę wiedzieć na czym stoję i nie tracę czasu na ludzi, którzy nie traktują mnie poważnie. Ponad rok czasu to kupa czasu. Wolny jest?

Gość gość
Gdy odzywał się rzadko to pomyślałabym nie zależy mu ale on pisał codziennie juz z samego rana i zapewniał ze mu zależy. Ogólnie dużo pisze nic nie zrobił

Gość gość
*odzywałby

Gość gość
Ostatnio zaczęłam pisać z innym facetem i ten z kolei ma na odwrót. Chce się ze mną spotkać szybko ale nie pyta co u mnie, nie interesuje się za bardzo kim jestem w przeciwieństwie do tamtego

Gość gość
W ogole Wiesz jak on wyglada? Moze sciemnia w sprawie swojego wygladu...

Nie wiem jakimi kategoriami się kierujesz, czego oczekujesz, jak głęboka jest i jaka twoja z nim relacja. Powiesz?

Gość gość
Płytka relacja to chyba nie jest skoro przyzwyczajasz się do drugiej osoby która interesuje się Twoim życiem i opowiada Ci o swoim. Więź tworzy się sama

Tak. Więź się tworzy. Dlaczego więc się nie spotkacie? Jakie ma argumenty?

Gość gość
Juz napisałam, pisał że się bał ze go nie zechce i ze mnie straci. Tylko ze ja mam wrażenie ze on dużo pisze a nie robi nic

To albo jest to niedojrzały facet albo po prostu odpowiada mu taka forma kontaktu. Ja bym się na taki układ nie zgodziła. Bo z tego co piszesz, nic nie wynika. Pisać można w nieskończoność a prawdziwe życie mija. Dlaczego się na to godzisz?

Gość gość
Juz nie godze, ciężko mi bo przywiazałam się do niego jak do przyjaciela ale już nie piszemy prawie wcale. Tylko dzień dobry i dobranoc czasem

Gość gość
Pisał o naprawienie relacji myślałam że coś przemyśli i zacznie się starać ale on milczy tak jak i ja. Widocznie tak mu zależy ba naprawianiu relacji