Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci czy podniecałby was seks z dziewicą?

Polecane posty

Gość gość
Mnie tak:) ile masz lat?

Gość gość
Ależ skąd najlepsze są takie które zaliczyły pół osiedla, są takie rozciągnięte i często mają niespodziankę w środku typu kiła, rzeżączka ...

Gość gość
Na innym temacie niektórzy faceci piszą ze to problem ze kobiecie nikt nie wkładał

Gość gość
Przeciez lezala by jak kloda

Gość gość
Zdradzę ci sekret kafe: te teksty piszą kobiety niedziewice, które błonę straciły w szemrany, wstydliwy lub nieciekawy sposób i teraz tego żałują, ale czasu się nie cofnie ani błona nie odrośnie, więc teraz hejtują wszystkie dziewice, bo to im zostało w tym ich zgorzknieniu. Tak że nie daj po sobie jeździć, szczyć się swoim dziewictwem i zachowaj je do momentu, gdy będziesz miała pewność, że to to.

Gość gość
Facet który bzyka kilka panienek w tygodniu woli jak ona jest doświadczona chyba że to łowca dziewic, rozkocha dziewice prześpi sie i szuka następnej ale normalny facet jak spotka kobietę z którą będzie planowął przyszłośc ucieszy się że jest dziewicą bo może i będzie leżeć jak kłoda ale to tylko ten pierwszy raz a za miesiac rok będzie już zupełnie inna w seksie i to będzie piękne że przechodzicie przez to razem. Bo każdy facet lubi co innego, jeden taką pozycje inny sraką, jedne jak kobieta jęczy głośno drugi jak po cichu.

Gość gość
gość dziś Dokładnie! W punkt!

Gość Teppic No    1
Fakt bycia dziewicą nie robi dla mnie nic na korzyść atrakcyjności danej dziewczyny. Może stanowić problem,choć nie musi. Gdyby był to ktoś na jedną noc, nie chciałoby mi się bawić z amatorką. Jeśli byłby to ktoś, kogo cenię i nie chce skrzywdzić (choćby kochanka, z którą się związałem na rok), fakt ofiarowania mi dziewictwa uznalbym za wyróżnienie i wyraz zaufania.

Gość gość
Nie jakoś specjalnie, bo po minucie seksu i tak już nie byłaby dziewica.

Gość gość
Ale zawsze jesteś dla niej tym pierwszym z którym straciła dziewictwo a dla innej jesteś którymś z kolei facetem który średnio się kochał i miał mniejszego niż poprzedni kochanek