Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czemu faceci są tak bardzo zdesperowani na punkcie związków i tego żeby

Polecane posty

Gość gość
08:54 Którego Boga? Odyna, Allacha, Zeusa? Czy może jeszcze innego?

Gość gość
8:56 ja jestem 5 lat po ślubie z rosjaninem w Niemczech i bym go na żadnego Polaka nie zamieniła

Gość gość
dziś Nazywaj sobie Go jak chcesz ale widać, że coś o Bogu już wiesz...

Gość gość
09:02 Dużo więcej wiem o kapłanach i wyznawcach religii panującej w tym kraju. Takze o ich nauczaniu. Na tyle dużo, żeby omijać ich szerokim łukiem.

Gość gość
dziś Najwyższa pora uklęknąć przed konfesjonałem...

Gość gość
09:09 A moja żona jest od wielu lat w związku z Polaczkiem, i to wcale nie w związku partnerskim, i też by go na nikogo nie zamieniła :-).

Gość gość
Nie każdy facet jest taki, że potrafi sobie znaleźć w każdej chwili kobietę na seks (pod tym względem kobiety akurat mają dużo łatwiej) a życie beż seksu tą męka psychiczna okrutna, fizyczna już nie tak bardzo bo można sobie pomóc ręką. W każdym razie lepiej mieć seks pod ręką nawet jak się jest niezłym podrywaczem-*****czem niż jak się mocno zachce to lecieć na miasto.

Gość gość
Teraz jak w Polsce dużo ptzystojnych facetów ze wschodu i ciapatych to nawet na seks nie poderwiecie bo Polacy to ulane kartofle z zakolami i twarzą jak ziemniak

Gość gość
to nie jest wynik desperacji tylko mądrość życiowa, prawidłowo dobrana "lepsza połowa" daje efekt synergii, a więc zapewnia lepsze życie niż w pojedynkę

Gość gość
09:08 Akurat będziesz miał seks z taką w małżeństwie "partnerskim". Za to będziesz pilnowany, żebyś przypadkiem, nie poszukał jakiejś na mieście. A jak cię przyłapie, to puści z torbami.

Gość gość
09:10 Świetnie opisujesz wygląd, ale nie Polaków tylko właśnie Ruskich. Pracuję z wieloma ludźmi z tego kraju w międzynarodowej firmie i zawsze poznam ruskiego na zbiorowym zdjęciu.

Gość gość
Einstein nie wierzy w żadnego Boga w w w rozumieniu religijnym ale rozumiał Boga jako wszechświat i sumę wszystkich praw natury Bóg to nie jakiś człowiek według Einsteina tylko prawa natury

Gość gość
Ale lzesz polaczku oni często mają kwadratowe twarze i wydatne kości policzkowe Polak owalna długa gębą zalana tłuszczem

Gość gość
09:17 No właśnie, na pewno nie w jakąś tam religie.

Gość gość
A już na pewno nie w kogoś, kto zagląda ludziom pod kołdrę i pilnuje, by nie dali przed ślubem ;-). Z Boga o takich zainteresowaniach można tylko się śmiać.

Gość gość
sex to zdrowies

Gość gość
9.29 Prostackie i prymitywne podejście do pojęcia Boga i Jego roli w życiu człowieka. Poczytaj Platona, poczytaj o Sokratesie, poczytaj Senekę, zainteresuj się myślami madrzejszych od siebie, nie zaszkodzą ci, chyba że za szkodę dla swego umysłu potraktujesz jego rozwój.

Gość gość
nauka poszła o setki tysięcy mil do przodu od czasów Platona i Sokratesa ich myśli i spostrzeżenia często wywodziły się ze złych założeń i wiele z nich jest już przeterminowanych Zresztą Einsteina też na przykład Concept statyczny wszechświata to było złe założenia

Gość gość
09:40 To chyba nie moja wina, że kapłani tej religii są tak prostaccy i prymitywni, że najważniejsza dla nich jest zawartość majtek.

Gość gość
9.44 nauka współczesna jest na zbyt niskim poziomie by wypowiadać się na temat transcendencji, nie do końca ogarnęła świat materialny nawet. Myśl prawdziwa nigdy nie dawaluuje sie.

Gość gość
nauka wie już prawie wszystko a na pewno to że żadnej transcendencji i Boga nie ma

Gość gość
religia nie zawsze jest szkodliwa, niektórzy ludzie potrzebują wskazówek i wrażenia opieki żeby sprostać wyzwaniom dnia codziennego

Gość gość
Bo kobiety należy traktować jako dziury do bzykania i amen

Gość gość
10.15 nie widzisz sprzeczności w swojej wypowiedzi? PRAWIE wszystko wie nauka i NA PEWNO nie ma Boga? Transcendencja to coś niepoznawalnego 4ozumem, poza logika, wiec nauka poznać tego nie może, z definicji.

Gość gość
10:16 Jeśli niektórzy potrzebują wskazówek że strony religii, to niech ich sobie szukają, ich sprawa. Ja wiem jak żyć bez katabasow stojącego nad głową i nie życzę sobie, by wpieprzal się w moje życie.

Gość gość
widać że jesteś głupia w praniu przez religijnych świrusów skoro transcendentalizm jest czymś nie poznanym To jakim cudem jakiś religijny łachmaniarz miałby go poznać Chociaż wymyślił sobie bajkę robi ludziom g****o z mózgu po to żeby potem na nich pasożyt ować nauka ustaliła Concept jaki powstał wszechświat życie i tak dalej i widzi namacalnie że nie ma żadnego Boga a jeśli już Bóg jest to jest nim jako prawa natury które są jak najbardziej do Poznania cały nowoczesny świat jest zasługą nauki a nie religii

Gość gość
10:26 No tak, jedynym tchem mówią o transcendencji i o kleknieciu przed konfesjonałem i ogniu piekielnym dla grzeszników. Owszem, nie można w 100 procentach wykluczyć istnienia czegoś lub kogoś, kto stworzył świat (upraszczając). Nawet ja, ateista to przyznaję. Ale wierzyć, że ta istota interesuje się tym, czy Kowalski, żyjący na małej planecie, w peryferyjnej galaktyce, zdradza żonę albo nie chodzi to kościoła, i w razie złego postępowania skazę go na męki trwajace cała wieczność? To dla mnie po prostu śmieszne.

Gość gość
Owszem, nie można w 100 procentach wykluczyć istnienia czegoś lub kogoś, kto stworzył świat (upraszczając) - owszem mozna, jestem absoltnie pewien ze bog nie istnije - to kwestia wiedzy a nie wiary.. nie chce mi sie tu dyskutowac i zamiast gadac bzdury wystarczy sie doeduowac

Gość gość
Bo chcą podupczyć dlatego są zdesperowani

Gość gość
Pierwsze słyszę żeby faceci chcieli związków. To raczej kobiety są na tym punkcie zafiksowane.