Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czemu faceci są tak bardzo zdesperowani na punkcie związków i tego żeby

Polecane posty

Gość gość
Potrafisz żyć? Czyli jesteś szczęśliwy, spełniony i mądry?

Gość gość
10.45 nie powiedziałam, że jesteś głupi, tylko że popełniłeś błąd logiczny, bycie mbuej mądrym nie jest tożsame z byciem głupim, poszukujący mądrości jest daleko od głupca. Apofatyczna teologia - poczytaj sobie. Nie rozumiesz pojęcia transcendencji, co nie znaczy ze jesteś głupi.

Gość gość
G doskonale rozumiem te wszystkie pojęcia Transcendencja oznacza zabobon i ograniczenie umysłowe

Gość gość
11:01 Nie wiem, czy istnienie tej Istoty można wykluczyć w 100 czy w 99.99 procentach i nie mam zamiaru tracić czasu dla tego ułamka. Bardziej interesuje mnie zniewolenie i inne krzywdy wyrządzone ludziom przez tych, które się na tą Istotę powołują.

Gość gość
11:06 Tak, jestem szczęśliwy i spełniony bez urzędników Pana B. w moim życiu. O swojej mądrości nie będą pisał, bo pozostawiam to ocenie innych, którzy mnie znają.

Gość gość
dziwne, ale najczesciej to baby zafiksowuja sie na "zwionzkach", w szczegolnosci oswiadczynach i malzenstwie... cos sie autorce plcie popierniczyly, wiec dyskusja po prostu kompletnie nie na miejscu. ale widac, ze spoleczenstwo doszlo juz do punktu w ktorym baby jawnie i otwarcie usiluja odwrocic role meskie i zenskie - a potem zdziwienie, ze tyle mlodziezy w rurkach, zniewiescialych itp itd:D znak czasow po prostu. i same do tego doprowadzacie. choc z uporem godnym meczenskiej smierci za wiare ciagle to wypieracie ze swojej swiadomosci. moze czas najwyzszy przestac udawac gluche i slepe?

Gość gość
Faceci są zdesperowani na seks. Chcą związku żeby mieć swoją własną d**e do bzykania, z usługą gotowania, prania i sprzątania. Ot cała filozofia. Z tego właśnie powodu, nie zamierzam mieć faceta :P

Gość gość
Ukraińcy są najlepsi tylko mężczyźni z Ukrainy żadni inni. Ja cjebe kohaju

Gość gość
wlasnie, ukraina:D ukrainki sa wspaniale, kobiece, skromne, przecietna ukrainka wyglada jak najlepsze pare procent polek. do piet sie tym kobietom, babiszony, nie umywacie.

Gość gość
Ja jestem z pochodzenie Romką i nie mam problemu z Ukraińcami

Gość Teppic No    1
Nie powiem, imponuje mi że umiecie napisać 3 strony nieistotnych bzdur, generalizacji i ksenofobicznych opinii przepychanych niczym prawdy objawione. Żartowałem.