Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu młodzi Ukraińcy wyglądają lepiej od Polaków ?

Polecane posty

Gość gość
No i nie mają takich pyzatych zalanych tłuszczem twarzy jak Polacy , bo Polak ma długi pyzaty łeb , Ukrainiec ma kwadratową szczękę i wysokie kości policzkowe a nie takie pucki jak chomik

Gość gość
I maja fajne większe usta Dłuższe elosy a nie jak Polacy brak ust i krótkie włosy

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek-online-bez-inwestycji/ I tam masz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
Tylko taki model z Ukrainy może mieć Latynoske, wiec na co mu Polka????

Gość gość
Nie tylko nie Ukraińcy

Gość gość
Przecież Ukraińcy są paskudni

Gość gość
Ukraińcy są ładni

Gość gość
Co wy macie z tymi ruskimi i Ukraińcami?

Gość gość
Też zauważyłam ze Polacy są bardzo zdeformowani na twarzy i większości po prostu tlusci

Gość gość
no to czemu nie wyjdziesz za maz za jakiegos przystojnego ukrainca? co stoi na przeszkodzie? odpowiesz szczerze czy wpadniesz w agresje?:D

Gość gość
Nie ma chętnego pewnie

Gość gość
Podrywam właśnie jednego Ukrainca z Lwowa na badoo

Gość gość
15:42 - a kto bylby chetny na te przecietne, okragle prawie jak u dziecka z downem czy ciezko przepitych ludzi, cebulackie twarze polek? pomarzyc zawsze mozna, tylko tak bez klasy i kultury narzekac na niespelnione marzenia to juz jest prostactwo - swoja droga tez typowa cecha polek.

Gość gość
Polki wyglądają ja alkoholiczki z patologii

Gość gość
15:56 tylko ze jesteś na tyle takim baranem ze nie zauważyłeś ze tę cechy akurat u kobiet są pożądane , rozmyte tłuste rysy , u faceta nalana tłuszczem morda sprawia że wygląda jak brzydka kobieta

Gość gość
To dlaczego model z Ukrainy Cie nie chce?

Gość gość
A kto powiedział że nie chce ? Wielu w pracy mówi że jestem bardzo ładna , jeden się chciał na Badoo umówić na kawę ale to ja odmawialam

Gość gość
Do mnie tez pełno Ukraińców pisze na badoo ale przecież oni chcą rOchac :D

Gość gość
16:45 wiec pozadasz swojego typu buraczano-kartoflanej, przasnej, panszczyznianej "urody"(ja bym tego uroda w sumie nie nazywal) u innych kobiet, bo sama taka masz. nie dziwie sie. na takim samym tle mozesz przynajmniej uchodzic za przecietna, postawic cie kolo ladniejszej nacji - stracilabys duzo punktow "uroku":D "rozmyte tluste rysy" nigdy nie beda szczytem atrakcyjnosci:D spojrz chocby na gwiazdy filmowe i policz, ile to okraglych, zatluszczonych ryjkow sie tam objawia? bo objawiaja sie, ale nie jest ich wiele:D twoje zyczenia pozostana tylko zyczeniami. fantazjuj dalej, droga wolna, miej o sobie jak najlepsze zdanie, jednak nie probuj wymuszac na innych uznania twoich fantazji jako rzeczywistosci.

Gość gość
Nie rozumiesz tego polaczku że mnie Ukraińcy pragną? W pracy mowia mi że jestem bardzo ładna chcą się nawet o mnie bić

Gość gość
a kogo obchodza twoje zalosne fantazje, glupia babo? zyj sobie nimi, karm sie nimi - przynajmniej szybciej z glodu odpadniesz:D zreszta, "chca sie o mnie bic" - to dopiero szczyt fantazji:D moze szczeniaki w podstawowce jeszcze w ten sposob by "wspolzawodniczyly". bajki dzieciom opowiadaj, dziunia, za glupia jestes zeby zrozumiec, ze ludzie przestaja w pewnym wieku w brednie wierzyc? czy tylko oderwana od rzeczywistosci po odstawieniu lekow?

Gość gość
Piszą do mnie ciagle na badoo, ty buraczany polaczku. Jestem atrakcyjna i szczupła

Gość gość
Kwadratowa szczeka jest obrzydliwa wygląda jak u anorektyka

Gość gość
Polki mają koński ryj wyglądają jak g****o wychudzona na mordzie jakby się głodziły latami

Gość gość
17:18 nie wiem co bierzesz, ale podaj namiary na swojego dilera. tez chce miec takie jazdy:D

Gość gość
Każdy naród wyglada lepiej od Polaków.

Gość gość
Do 17:18 Atrakcyjna hahaha prawie każda Polka uważa, że jest atrakcyjna, a wygląda gorzej niż ci Polacy z nalaną twarzą :D Zejdź na ziemie narcyzie z przerośnietym ego

Gość gość
Polki są uważane za najbrzydsze w całej Europie mało tego macie opinie puszczalskich z chorymi wymganiami :)

Gość gość
Rosyjski dzikus rzuca mnie na łóżko i zaczyna ssac moje cycki :3 całuje je, lize, doi i ssa jak szalony! Ja jęczę, jęczę, krzycze, drze cała ach, ach, och,och wyciąga pytona biore ładnie do buzi, aż skończy w moich ustach! Siadam mu na twarzy moja mokra c*pke a on posłusznie wylizuje wszystkie soki. Nabijam się na twardego sterczącego k****a zaczynam ujezdzac i krzyczeć z rozkoszy! On mnie bierze na ręce i rznie w powietrzu :3 rzuca mnie na łóżko ja leżę, leżę z rozłożonymi nogami i jęcze pod Rosjaninem mam orgazm i tryska my prosto w twarz sokami on kończy we mnie

Gość gość
dobra, dobra, moze nie najbrzydszych... ale opinia strasznie latwych i puszczalskich to niestety prawda.