Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka się obraziła po tym jak wyznałem jej miłość

Polecane posty

Gość gość

Od tego momentu mnie olewa :(

Gość gość
no to nie poruhasz

Gość gość
Bardzo ją kochasz?

Gość gość
Miałem taką samą sytuację gdy byłem w klasie maturalnej. Na studniówce powiedziałem koleżance, że jest dla mnie kimś więcej niż koleżanką. Ona do mnie"ale ty dla mnie nie jesteś ". Miałem pecha gdyż ona wtedy czekała na innego, że jej to powie. Po latach cieszyłem się, że wtedy dostałem od niej kosza. Gdy ją spotkałem na ulicy, ona była bardzo gruba,a ja nie chciałbym aby moja żona była otyłą kobietą.

Gość gość
To Ci współczuję.

Gość gość
a ja miałem na odwrót, miałem kiedyś lekko pulchną dziewczyne, ale z nią zerwałem, dziś wygląda jak seks bomba z górnej półki, szczupła ładna

Gość gość
12.12 Poznałem kiedyś na imprezie ładną, trochę pulchną dziewczynę. Ona była fajna i odważna. Wcześniej nigdy jej nie spotkałem, a na imprezie siadała mi na kolanach. Nie ukrywała tego, że się jej podobałem. Dobrze się bawiliśmy. Nie zaproponowałem jej jednak spotkania, a wiedziałem, że kosza bym nie dostał. Wyszedłem z imprezy bez niej, zabierając się ze swoimi znajomymi. Ona była niepocieszona. Liczyła na bliższą znajomość ze mną. Potem kolega się że mnie nabijał, że stchórzyłem i uciekłem przed nią. Mnie tylko nie pasowało to, że była trochę pulchna.Spotkałem ją po ok. 2 latach na mieście. Ledwo ją poznałem. Była szczupłą, zgrabną laską.