Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytania do tych, które spędzały wakacje z rodziną za granicą...

Polecane posty

Gość gość
14.23 co to za hotel możesz mi go polecić?

Gość gość
Ja dopiero lece, w pazdzierniku na takie typowe wakacje. lece z mezem I dzieckiem 9letnim na 7 dni - odjelam juz loty - do Wietnamu I Kambodzy. wstepnie nam wychodzi ,ze za WSZYSTKO zaplacimy (czesc juz oplacona, wiadomo) jakos 9-maksymalnie 10 tysiecy zlotych. nieduzo.

Gość gość
14.23 na dwa tygodnie, to bardzo tanio. podaj mi proszę nazwę hotelu!?

Gość gość
gość dziś 14.23 co to za hotel możesz mi go polecić? xxxxxxxxxxxx nie sprawdzaj mnie nie nie polecę, specjalnie, bo chcesz koniecznie mi coś udowodnić

Gość gość
14,03 Chorwacja kiedys byla tania a teraz ma normalne "europejskie" ceny. Sprawdz sobie oferty w tui czy itace to zobaczysz. P.S nie wyobrazam sobie tluc sie z Polski autem. Mordownia! Wole samolotem - szybko i wygodnie.

Gość gość
14,40 kolezanka byla w Wietnamie i pwoiedziala , ze bylo okropnie. Brud smrod i ubostwo. Na ulicy sterty smieci, wszedzie SZCZURY no i klimat - wilgotno jak cholera nie ma czym oddychac. jak najszybciej chciala stamtad wyleciec do Pl.

Gość gość
ja, jak mi poradzono, na lotnisku w Singapurze po przylocie poszlam do okienka z hotelami i wszystko na najblizsza noc bylo za pol ceny. Fajny hotel w centrum, oczywiscie basen itd,naprawde tanio,jeszcze z dowozem gratis, a z hotelu wycieczki do innych krajoiw, od reki i tez taniej. Fakt,ze dzieci byly juz duze , 9 i 11 , mozna wtedy byc bardziej na luzie. Podejrzewam, ze takie last minute na lotniskach działa wszedzie. Jesli sie wykupuje wakacje z Polski, strasznie zdzieraja za posrednictwo, bez sensu, za mniejsze pieniadze mozna zalatwic na miejscu super standart.

Gość gość
14.43 do Chorwacji latam samolotem kiedyś jeździliśmy samochodem żal mi widoków których nie widzę lecąc

Gość gość
My 2 dni temu róciliśmy z Majorki. Byliśmy dokładnie w Can Pastilla na 10 dni. Wyjazd sama zorganizowałam. Za 3 osoby w tym lot, nocleg, wyżywienie, transfer z lotniska zapłaciłam 6.100 zł

Gość gość
14.42 no widzisz mam cie :)

Gość gość
13:20 Matko co za mitomanka :D haha

Gość gość
To mi nikt nie uwierzy , ze za 10 dniowe wakacje dla 3 osob z hotelem, przelotem, wlasnym wyzywieniem i wynajeciem auta na miejscu dalam ok 2400 zl :) W maju to bylo, jeszcze przed szczytem sezonu. Zjezdzilismy cale wybrzeze, zaliczylismy park wodny, zoo, oceanarium, rozne muzea itp. Bylismy w Portugali, region Algrave.

Gość gość
Hehe mi sie kiedys trafila wycieczka na 5 dni na Rhodos za...... 600 zlotych na dwie osoby , hotel , sniadanie i przelot Juz nigdy wiecej takiej okazji nie zlapalam :) ci z biura podrozy sie pultali ze pewnie blad jakis byl w systemie , ale no co , zaplacilam , bilet dostalam , nikogo nie oktadlam My co roku latamy lub jezdzimy po Europie w wakacje , mamy 4 tyg urlopu Przeznaczamy na to okolo 5000euro na 3 osoby, dorosli i 12 latek , liczony juz wszedzie jak dorosly

Gość gość
Ja w tym roku odpuścilam typowe wakacje na rzecz wycieczki objazdowej do Paryża, Disneylandu, Studia Walta Disneya i okolic. W sumie wycieczka wyszła jeszcze drożej, bo wiele biletów wstępu. Za 3 osoby - ja i dwoje dzieci w wieku 8, 16, zapłaciłam za samą wycieczkę 5100 i bilety wstępu po 250Euro. W sumie prawie 10 tyś, wycieczka samolotowa, 7 dni. Fajna sprawa, polecam.