Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaïs Anaïs

NIGDY WIECEJ NIE CHCE MIESZKAC Z FACETEM

Polecane posty

Gość Anaïs Anaïs

jestem 3 lata po rozwodzie, niedawno mialam taki sobie romans i to mnie tylko upewnilo, ze lepiej sie mieszka samej. podam w punktach dlaczego. 1- brak dyskusji ( jakie to nudneee ) co na obiad 2- brak wlosow w wannie 3- brak wlosow czy sladow po goleniu w umywalce 4- spokojny sen, nikt nie meczy przed snem o seks ( lubie seks ale nie ja jestem urobiona po calym dniu ! ) 5- swoboda, dzis ogole nogi, albo i nie :P 6- calkowita wladza nad swoimi wydatkami, bez konsultacji o priorytety, ktore kobieta i mezczyna i tak rozumieja inaczej... 7- brak najazdu na chate w weekend- czytaj tesciowe :D 8- brak klotni czy na urlop ´w gory czy nad morze´. czy ktora kobieta tez tak ma ? :)

Gość gość
Jestem 5 lat po rozwodzie i nie potrzebowałam romansu, żeby wiedzieć, ze nie chce z nikim mieszkać. Spotkać się można wszędzie, a potem każdy idzie do swojego mieszkania i rządzi sobie po swojemu.

Gość Anaïs Anaïs
no wlasnie, to jest super, kazdy do swojego mieszkania i zero syfu po facecie czy jego zapachu w poscieli czy calym domu :P

Gość Natka0909
ja jestem w związku ale mieszkamy osobno niedaleko od siebie. Jest SUPER! mam niektóre wieczory tylko dla siebie, nie muszę się nikomu z niczego tłumaczyć. A w inne wieczory mam bliskość faceta i spędzamy czas 100% razem a nie obok siebie. Jest bosko. Nie chciałabym tego zmieniać.

Gość gość
coraz wiecej takich zwiazkow, bo kobiety maja dosc gotowania obiadkow.

Gość gość
waszych kudłów też pełno wszędzie i to długie takie pół metra prawie baby .

Gość gość
Ja obecnie mam współlokatora. Na początku obiecywał jaki to nie jest a teraz widze. Leń śmierdzący! Żałuje że go wzięłam pod dach

Gość Bicu
5- swoboda, dzis ogole nogi, albo i nie XX A mnie tam podnieca jak kobieta ma trochę włosków na nogach, a dużo i gęsto w miejscach intymnych.Od razu mam ochotę lizać taką cudowną kobietę po nogach( serio, może jestem jakiś dziwny). Oczywiście lubię kobiety generalnie zadbane, ale nie wydepilowane, chyba że chodzi o brodę albo plecy...Problem trochę na wyrost...

Gość gość
chciałbym mieć współlokatorkę która by sikała na mnie obficie a ja bym jej dupkę lizał w podzięce mmm

Gość gość
kobiety powinny mieć zakaz golenia całej broszki , chociaż paseczek mogłyby mieć fajny sexowny .

Gość gość
gość dziś coraz wiecej takich zwiazkow, bo kobiety maja dosc gotowania obiadkow. x Zabawne, że są to zazwyczaj te kobiety, które w życiu nie ugotowały ani jednego ;) To raczej niechęć do nauki i obowiązków, co wypływa z bezstresowego wychowania i polityki ''nic nie musisz, wszystko możesz''. Degeneracja na całego.

Gość gość
bo nie bite od małego

Gość gość
Ja też nie chcę mieszkać z facetem. Obiadki akurat nie mają znaczenia bo sama dla siebie też gotuję, bo lubię.

Gość Anaïs Anaïs
a piszcie co chcecie, ja akurat gotowalam obiady a teraz nie musze :P dla mnie facet to intruz. jescze ugotuj, znos jego matke, rodzenstwo, nieee :O

Gość Bicu
Anaïs Anaïs - zawiodłaś się uczuciowo na facetach, z którymi byłaś i to Cię zraziło raczej, niż te dosyć trywialne powody, które wymieniłeś. Jak dla mnie teraz sobie dorabiasz ideologię do tego.Ciekawe, czy to tylko ich wina, że nie wyszło, a ty nie masz sobie nic do zarzucenia?

Gość gość
Cheeee che można się uśmiecha jak się to czyta,młody chłopak i śmierdzi? może musi iść do lekarza ? Bo ja mam 50 lat i mój mi nie śmierdzi jakoś, n ie zostawia włosów w toalecie a gotuje sobie SAM to na co ma akurat ochotę i jeszcze ja sobie pojem- tyle że bez mięsa jada to muszę sobie sama mięsko zrobić czasem,ogólnie nie mam problemów ,sam robi zakupy małe codziennie bo sklep Netto jest pod domem więc świeżo i tanio,o kasę się nie upomni bo ma dość swojej, trzeba sobie faceta wychować bo też różnie było na początku ale się 'dalo'jakoś wytrzymać i teraz jest ok.

Gość Anaïs Anaïs
wychowywac doroslego faceta ? nie, dziekuje.

Mieszkanie samej ma naprawdę wiele zalet, z których bardzo trudno zrezygnować, to prawda :)

Gość gość
A kocia sierść to wam nie przeszkadza?

Gość gość
Bicu dziś Anaïs Anaïs- zawiodłaś się uczuciowo na facetach, z którymi byłaś i to Cię zraziło raczej, niż te dosyć trywialne powody, które wymieniłeś. Jak dla mnie teraz sobie dorabiasz ideologię do tego.Ciekawe, czy to tylko ich wina, że nie wyszło, a ty nie masz sobie nic do zarzucenia? Bicu ja mowie raczej o wygodzie mieszkaniu w pojedynke a nie o tym czy mi cos wyszlo czy nie :) z reszta zawsze bylam typem samotniczki.