Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lojalnajolka

Czemu ludzie stąd

Polecane posty

Gość Lojalnajolka

Są takie zaklamane:O

Gość gość
Anonimowość budzi w nich potwory.

Gość gość
ano temu ze w obliczu płynącej rzeki gnojowicy każden z nich chce mieć swoje pięć minut i powstaje mieszanka wybuchowa gazy idą na oczy i w nożdża i temu też ludziska nasze kreacje swe zmieniają wedle potrzeb i trendów panujących

Gość gość
Dlaczego zaklamane?

Gość Lojalnajolka
Bo wypisują tutaj kim to oni nie są a w rzeczywistości są innymi osobami.Kłamią że mają lat 28 a jak się potem okazuje to 37.Że mają takie i siakie pasje są przystojni i szarmanccy a co do czego to popiół na włosach i pilot tv jako ich pasja:O

Gość gość
Bo to forum dla projektów.Nie szukaj tu prawdy i bratnich dusz bo zły to adres

Gość gość
Pisałam też tutaj i na mailu z takim jednym jak się okazało to inne imię inna miejscowość i inny stan cywilny. Łotr!

Gość gość
zrozum jedno ludzie wymyślają imiona zakładają lewe konta wymyślają miejscowości wysyłają nie swoje zdjęcia bo nie wiedzą kto jest po drugiej stronie dopóty nie zgłębią znajomości tak że dla przykładu będą chcieć się spotkać czy coś w ten deseń

Gość gość
dziś Dokładnie, co z tego że ja podam swoje prawdziwe dane jak po drugiej stronie zamiast 20 paroletniej kobiety będzie 40 letni mężczyzna który jeszcze będzie znał moje dane a po za tym tylu ludzi kłamie że nawet jak podam tu prawdę to i tak nikt mi nie uwierzy bo 10 innym napisze tak samo dla zabawy.

Gość gość
dziewczyny z kafeteri sa bardzo inteligentne

Gość gość
Mam 25 lat szukam dziewczyny jestem nieśmiałym prawiczkiem, jeśli jest jakaś kobieta zainteresowana to proszę o maila. Mieszkam po zachodniej stronie Wisły.

Gość gość
Rozejrzyj się po ero jacy ludzie tu bywają. Naprawdę chciałabyś im podać swoje dane? Wybacz, ale większość to patologia.

Gość gość
Ja mam 34 lata jestem z okolic Warszawa i poznam panią do regularnych spotkać, zostaw maila a na pewno się spotkamy

Gość gośćkjk
Bo nikt ich w życiu realnym niezauwaza a tu chcą jakoś zaistnieć. Próbują niby kogoś poderwać stąd koloryzowanie wieku i innych niby zalet

Gość gość
Jakbyś mogła to byś napisała