Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta jest w jakimś stopniu prostytutką

Polecane posty

Gość gość

jest zawsze jakiegoś typu wymiana, szczególnie dlatego że baby są wyrachowane

Gość gość
hmm... wiesz, sugerujesz jednoczesnie, ze kazdy mezczyzna to k****arz zadajacy sie czesciej lub rzadziej z prostytutkami. oj nieladnie:D

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość gość
te drugie są mądrzejsze

Gość gość
Wszystkie oprocz mojej zony. Glupia p***a

Gość gość
00:28 Twoja też jest.

Gość gość
Ja tez jestem ponad to. Nie spotkakem kobiety, ktora chcialaby mnie znac nie pytajac o status materialny. W dodatku sprawdzajac czy dobrze zabawie rozmowa, zeby sie nie nudzila. Co to w ogole ma byc. I tyle dziwnosci problemow, ponizen, zeby miec gdzie wkladac. Dziekuje.

Gość gość
W każdej kobiecie, k****y dwie trzecie.

Gość gość
00:44 Kobieta musiałaby być naprawdę idiotką albo pijana, żeby dać byle Januszowi. Jak się roochac to z kimś o odpowiednim statusie a nie byle Januszem, pracownikiem stacji paliw bez perspektyw hehe.

Gość gość
kobieta - tak. ale wiekszosc zenskiej populacji to zwykle baby, dziwne byloby oczekiwac od conajwyzej przecietniaczek pozytywnych zestawow zachowan.

Gość gość
żadna baba ci nie chce dać , twój problem januszku

Gość gość
odwracasz kota ogonem, babo:D

Gość gość
gość dziś Ja tez jestem ponad to. Nie spotkakem kobiety, ktora chcialaby mnie znac nie pytajac o status materialny. W dodatku sprawdzajac czy dobrze zabawie rozmowa, zeby sie nie nudzila. Co to w ogole ma byc. I tyle dziwnosci problemow, ponizen, zeby miec gdzie wkladac. Dziekuje. x Dziwne ja nigdy nie pytam o takie rzeczy wprost ani okreznie-chyba ze chlopak sam sie wygada to inna sprawa ale nigdy nie przejawiam zainteresowania kasą czy wzrostem bo o to wiem ze laski pytaja, od kolegow i kuzynow;) I jakos zaden nie szaleje za mna z tego powodu,a ostatnio jeden stwierdzil ze bardziej podoba mu sie kolezanka ktora wlasnie taka jest.Wam sie takie podobaja,tym bardziej jak dziewczyna jest w jakis sposob atrakcyjna a bol d**y macie w momencie gdy jestescie zadluzeni po uszy a dziewczyna jest wg was przecietna lub gorzej i gadki o materializmie mozesz sobie wsadzic gleboko,

Gość gość
ból doopy jest wtedy jak chcesz a nie możesz

Gość gość
Nad morzem w gablotkach pełno maści na ten twój ból d**y więc może warto się wybrać i zakupić

Gość gość
gość dziś problem taki że wielu facetów to desperaci, a desperaci to pissdy i pantofle, łatwi do manupulacji przez cwane suki

Gość gość
I są jeszcze kobiety pragnące związku partnerskiego opartego na miłości i wzajemnym szacunku. Ale takie kobiety mało któremu pasują. Więc wychodzi na to że większość facetów to k*****arze :P

Gość gość
Równie dobrze można powiedzieć, że wszyscy jesteśmy prostytutkami, bo pracujemy jaką tam częścią ciała, aby przeżyć. Dlaczego praca dupą miała by być gorsza od pracy rękami czy głową? To są części naszego ciała.

Gość gość
Prostackie uogólnienie

Gość gość
nie trudno zgadnąć że autor to zakompleksiony prawik albo zjeb którego żadna nie chce i dlatego zieje jadem na rodzaj żeński- nie wiem czy wiesz autorze że sex jet naturalną potrzebą człowieka i to normalne że kobiety uprawiają sex z facetami bo k****a z kim innym niby?

Gość gość
ten , który hejtuje kobiety roocha własna niepełnosprawna siostrę także bierzcie poprawkę na niego xD

Gość gość
pierdziorna znowy sie chwali kazirodztwem w rodzinie:D skad to zalozenie, ze ludzie maja zwyczaj parzyc sie ze swoim rodzenstwem? tylko i wylacznie na przykladzie z wlasnego zalosnego zycia pierdziorna moze takie rzeczy zakladac:D teraz sie pochwal, jak wspolzyjesz z rodzicami tak, jak juz to pare razy zrobilas:D

Gość gość
pierdziorna pokazuje wszystkim w jakim szambie zyje i dziwi sie, ze jest jedynym mutantem. nie poplacz sie pierdziorna:D

Gość gość
pierdziorna to twoja stara jak jej wkładasz w o***t xD nie obrażasz się jak ci matkę poniżam? ile ci płaca za prowokacje?

Gość gość
pierdziorna, kto cie tak wytresowal, ze od razu polecen sluchasz?:D i oczywiscie - analnie i fekalnie... typowo po pierdziornemu:D czyli to twoje skrzywienie w kierunku o******czym to dla ciebie po prostu norma, tradycja rodzinna, ktora ci matka przekazala, dobrze wiedziec:D masz jeszcze jakas zalosnie zadnia historyjke o sobie i swojej rodzince do powiedzenia?:D

Gość gość
zdajesz sobie sprawe, pierdziorna, ze nikt ci nie wspolczuje nawet? sama z siebie robisz posmiewisko opisujac swoja rodzinna patologie:D