Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem, że to Ty mnie obudziłeś

Polecane posty

Gość gość
Sen się musi wypełnić... Do ołtarza w białej sukni szłam sama... kiedyś... x lat temu, śniły mi się dwa pierścionki zaręczynowe...rozważałam co ten sen ma znaczyć...dziś już wiem...

Gość gość
Dobrze. Ja też chcę umrzeć....

Gość gość
To co zrobimy... kopiemy już dół...czy jeszcze nie...

Gość Kavga duygu
Dziękuję za to, że jesteś i za to, że mi uwierzyłeś. Za to co dla mnie robisz i w jaki sposób mnie traktujesz. Za wszystko dziękuję. I przepraszam, że nie umiem się przełamać. Nikt nigdy nie wypowiedział do mnie tylu przyjaznych gestów i nikt nigdy mnie nie wspierał. Bardzo wiele mi dajesz a ja nie wiem jak mam być. Nie umiem ubierać się kolorowo a ty na to czekasz. Przepraszam. :( Nie potrafię się przełamać, to jest moje więzienie. Nie potrafię. Starasz się i jesteś dla mnie dobry, a ja nie umiem tego przyjąć tak jak bym chciała. A chciałabym być wyzwolona od moich strasznych blokad, które we mnie są i żyć nie pozwalają. Uczucia żalu mam w sobie i smutek radości jest we mnie. Wiesz? Nikt nigdy nic mi nie ofiarował. Nie potrafię brać kochanie. Wszystko jest cudowne kiedy czuję bezpieczną odległość. Źle reaguję na komplementy i dobre słowa. I kiedy pełno mnie wszędzie, uciekam. Oczywiście jestem szczęśliwa ale też jest we mnie niepokój, bo moje życie poplątane jest. Całe życie byłam pomijana przez rodzinę, w końcu uwierzyłam, że już nic w życiu mnie dobrego nie spotka. A spotkałam ciebie. I pokochałam ducha, bardziej niż własną matkę. Dlaczego? Bo o sercu mówię i słowie dobrym. Szok? Bo to tu i w ten sposób? Może. Uczucia są niepojęte. Potem wyjechałam. Życie w dobrą stronę mnie rzuciło ale to chwilę trwało. I znowu się zaczęła droga pofalowana. I tak trwa lata całe. Przy tobie życie jest dobre. Jesteś najlepszym duchem, którego w życiu spotkałam. I przysięgam na Boga, zostać chcę. Zawsze będę, mówiłam ci i nigdy w to nie wątp! Wiem, że czekasz a ja nie wiem jak mam zrobić. :( Wierzę, że mnie znajdziesz i przeczytasz te słowa i otulisz moje lęki i fobie. PS nie myśl sobie czasem, tych twoich wszystkich manipulacji ci nie podaruję. To jest kolejny powód którego nie potrafię rozwiązać. Przerobimy je bo ja chciałabym wiedzieć. Tyle lat, a daj spokój! Jesteś, hm... właśnie. Wiesz kim jesteś? Kawał dobrej roboty kochany. Nie przestawaj więc i proszę cię poczekaj jeszcze trochę.

Gość gość
11.53 lecz głowę i założ swój temat

Gość gość
11:53 Ewa?

Gość Kavga duygu
Powiedzmy, że Ewa nie jedno ma imię.

Gość gość
trala lala, wszystkich nie okłamiecie!

Gość gość
dlaczego kradniesz tematy? dlaczego zaczynasz temat od słowa WIEM?-WIEM to słowo które ja wysłałam do V NA TELEFON! I nie jestem żadna E!dlaczego siejesz zamęt?

Gość gość
Obudziłem się wywołujesz wilka z lasu :)

Gość gość
z głupimi lepiej się nie zadawać! a weź sobie ten temat! dowody, ze kradne tematy! i to juz! wymyliśliłam go w bezsennej nocy z serca a ty hieno rzuciłaś się na mnie jak ta...a weź SPADAJ!!! NIECH TU ŻADNA E. NIC NIE PISZE! NIECH TA HIENA SIE NAZRE!!

Gość gość
Wilk zjada?

Gość gość
Nie :)