Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oni we mnie widzą?

Polecane posty

Gość gość

Mam ok. 30 lat, lekką nadwagę choć nie można powiedzieć, że jestem gruba, raczej taka "dorodna", ale mam podobno bardzo ładną twarz i jestem raczej zadbana. Mam duże powodzenie u chłopaków 20+, takich kilka lat młodszych, zaczepiaja mnie a to na ulicy, a to na fb, nawet mam "na koncie" relację z chłopakiem kilka lat młodszym. Zastanawiam się co oni we mnie widzą, już nie jestem taka młodziutka jak oni, trochę ciałka też nabralam (choć to raczej hormony, potrafiłam ćwiczyć, regularnie jeść, bardzo rzadko jem słodycze - i waga ani drgnie :/) ciekawa jestem właśnie co młodsi widzą w starszych od siebie kobietach

Gość gość
Pytaj facetów a i tak ci prawdy nie powiedzą. Może myślą żeś łatwy kąsek?

Gość gość
starsze są bardziej kobiece , ja przed 40stką a mam fioła na punkcie starszych i też z ciałkiem .

Gość gość
Nie wiem co oznacza w tych czasach łatwy kąsek, szczególnie biorąc pod uwagę to, że sami faceci są nawet bardzo łatwymi kąskami.

Gość gość
17:17 rozwiń temat :) co to znaczy dla Ciebie bardziej kobieca?

Gość gość
mają ciało jak prawdziwa kobieta a nie patyczak jakiś , są mądrzejsze i nie roztrzepane jak małolaty .

Gość gość
Nudne są już te fantazje kafeteryjnych "piękności".

Gość gość
Może widzą to czego Ty nie dostrzegasz, dla facetów liczy się ogólna prezencja i wrażenie, albo ktoś im pasuje albo nie, albo dziewczyna jest dla nich ładna albo nie :) Zdziwisz się pewnie ale Twój opis pasuje tez do mojego przypadku chociaż ostatnio jeszcze bardziej się zaokraglilam i nie lubię tego. To już za dużo. Ale ja akurat lubie slodycze, f.uck ;P Wielu facetów zachwycało się twarzą, najczęściej byli mlodsi a maz mi ciagle prawi komplementy czego kompletnie nie rozumiem bo jak tak szczerze wcale tak nie uważam, poważnie, jestem bardzo krytyczna a z wiekiem to chyba bardziej. Ale u innych potrafię dostrzec urodę. Pamiętam jak kiedyś w sklepie zobaczyłam dziewczynę równie wysoka i podobnej budowy do mnie, może jednak ciut szczuplejsza i bardzo ładna była i się autentycznie nią zachwyciłam. Pewnie jestem zy****a i zakompleksiona, może Ty też?

Gość gość
Jesteś piękna, to widzą!