Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kompleksy bo mam tylko 158 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewczyną, ale już wiadomo, że nie urosnę bo mam 21 lat... Waszym zdaniem to duza wada przy szczuplej sylwetce? Ważę 50 kg

Gość gość
A swojemu facetowi niby sie podobam chociaz sam ma ponad 180- dziwie się mu, ale zawsze chcialam byc wysoka, miec gdzies ponad 170, ale wzrostu nie zmienie i to jest najgorsze :O Ma ktos podobnie?

Gość gość
Ja mam mniej, bo ok. 152cm. Jak byłam w Twoim wieku to też miałam trochę kompleksów na tym punkcie, ale teraz, po kilku latach, już nie mam z tym żadnego problemu (poza tym, że w moim przypadku ubrania XS często wyglądają jak po starszej siostrze:) Niskie osoby łatwiej budzą sympatię, a faceci też często lubią małe kobietki.

Gość gość
Tak się pocieszajcie. Też jestem niska. Osoba parę cm ponad 160 i też ważę ok 50kg. Rozmiar s. Mam już 30wiec i się z czasem akceptuje. Jednak niskie osoby mają gorsze proporcje niż kobieta 170-175 nogi etc. Ale nie można popadać w kompleksy nawet niska kobieta komuś tam się może podobać. Nie tylko wzrost się liczy a proporcje, twarz, ogólna figura. A przede wszystkim zadbanie :-) pewny h rzeczy nie zmienisz zaakceptuj siebie. Ale też nie ma sobie co wmawiać że niski wzrost jest atrakcyjniejszy niż średni. Choć może być ładna kobieta niższa i brzydsza wyższa. To zależy co się komu podoba i na co kto patrzy. Piękno jest w oku patrzącego.

Gość gość
No właśnie wysokie kobiety bardziej jednak przykuwają uwage jak np. modelki na wybiegu :( Co dziwne mam dosc wysokich rodzicow- mama 166, tata około 180, a i tak jestem niska. Podobno jestem ladna, jednak ten wzrost jest moim wiecznym kompleksem

Gość gość
Malutkie sa seksi :) Lubie takie z siedzeniem nisko ;)

Gość gość
Pozostaje ci się tylko z tym pogodzić i nauczyć śmigać na obcasach, troszkę wyrównasz. Trzymaj wage, dbaj o ciało.. póki będziesz niska i drobna nie ma tragedii, gorzej jak sie roztyjesz. Niskie dziewczyny też mogą być fajne. Mam 161cm Ale nie narzekam :-)

Gość gość
Ja mam 175 cm i powiem wam, ze chciałabym mieć 170 cm

Gość gość
Debilna odwieczna dyskusja na kafe - niskie czy wysokie? A odpowiedz jest tylko jedna - srednie. Sredniosc zawsze najbardziej sie podoba.

Gość gość
niskie mają tyłki fajne

Gość MilionerZnatury
Fajne tylki? Tzn kacze tylki. Ja tez kiedys sie napalałem na niskie babeczki a zwlaszcza dupki. Raz drugi trzeci okazalo sie ze te kacze d**y z dziurami i flaczyste to nic pieknego. Wole wysokie kobiety z dlugimi nogami i jedrna pupą . Malina normalnie. Ale niestety te kobiety sa tez atrakcja dla innych dlatego ciezko je zatrzymac przy sobie. Kazdy z moich kolegow ma male panny a jak spotykamy sie w meskim gronie to marzymy o takich wysokich panienkach i smiejemy sie z naszych kochanych kaczuszek. Bo przeciez kocham moja kaczuszke bo jest taka do przytulenia ale w wyobrazni zawsze bede bzykal wysoka dlugonoga z jedrna pupka .

Gość gość
Ale jądra masz normalnej wielkości? Wtedy wzrost nie jest aż taki ważny.

Gość gość
Milioner z Natury - zgadzam się w 100 procentach. Miałem dwie laski małe i pokaźnymi dupkami i w spodniach wyglądało to mega smakowicie,ale jak już nago to porażka:( jakieś dziwne dziury na d***e, kreski i z bliska pod światło wyglądały jak tyłki starych bab:/ potem miałem taką wysoką jakieś 177cm z z***biście zgrabną dupką to aż nie mogłem się od tej szynki oderwać:D szkoda,ze nie chciała dłużej sie ze mna spotykac

Gość gość
spore tyłki są mega jak nie ma na nich grama celulitu, dziur, rozstępów i jak są jedrne - jak są duże bo są oblane tłuszczem to oblecha

Gość gość
Ja tez mam podobnie napalilem sie na niziutka z wieksza dupa . Miala obcisle spodnie pamietam ten dzien jak szis kiedy niemoglem przez nia spac w nocy wkoncu udalo sie ja poderwac . Szczerze to zaluje.

Gość gość
Haha te karakany maja p********e . Dobrze ze ja mam te swoje 175 :))))

Gość gość
Niskie mają zaburzone proporcje i wyglądają jak beczki na każdych nogach a zbyt wysokie znowu jak faceci , najlepsze są średnie 165-172 takie kobiety mają optymalną figurę

Gość gość
male jest piekne :) zyrafy spadac do zoo

Gość gość
Haha te karakany maja p********e . Dobrze ze ja mam te swoje 175 :))))

Gość gość
to masz dopiero przerabane zyrafo :P

Gość gość
Zyrafo? Nigdy jeszcze tego nie uslyszalam . Mam 175 i w zyciu nikt nie nazwal mnie zyrafa czy wielkoludem czy innym dziwnym stworzeniem . :-P zaloze sie ze moglabym miec kazdego faceta. Nawet prezydent mojego miasta polecial na moje nogi :-) mam mnustwo znajomych. Facetow kumpli nie zlicze i kazdemu sie podobaja wysokie kobitki . Ale wiekszosc z nich ma karakanow . Niechcialybyscie slyszec urocze kurd**elki jak o was mowia wasi faceci. Jakie maja tematy z kolegami. :-D

Gość ZboczuŚ
Przecież taki wzrost jest idealny do pozycji 69 :P

Gość gość
Mam 155 i nigdy nie mialam komplesów, ani nie narzekałam na brak powodzenia, przeciwnie. Mąż ma 180, moi niektórzy ex nawet wyzsi. Jk dla mnie fajnie byc malą, faceci cie nosza na rękach i czują sie macho :)

Gość gość
Nie jak masz ładna buzię to biorę mam 183

Gość gość
20:00 ja bym na Twoim miejscu poleciała na słownik:-) Niskie kobiety wyglądają ładnie, jesli maja proporcjonalnie zbudowane ciało.

Gość gość
Na kafeterii jak zwykle kulturalnie. "Niechcialybyscie slyszec urocze kurd**elki jak o was mowia wasi faceci. Jakie maja tematy z kolegami. smiech.gif " Jacy faceci? Gdyby byli przystojni to nie mieliby problemu z poderwaniem bardzo ładnej dziewczyny. Dlaczego brzydcy faceci myślą, że należy im się ładna laska?

Gość gość
Akurat jesli chodzi o moich kolegow to jest to grono bardzo przystojnych facetow. Wola miec mniej atrakcyjne kobiety bo nie musza zaprzatac sobie glowy czy czasem jakis amant jej nie podrywa w sklepie na ulicy czy w pracy. To oni wola podrywac te ladne kobiety i niestety czesto tez zdradzaja swoje ukochane.

Gość gość
Takie drobne laseczki są super, byleby się nie roztyły! Ech, ile ja polowałem na taką drobną kobietkę, ale nie udało mi się, niestety.

Gość gość
Lubia Nosic na rekach hehe chyba tylko ci co jeszcze niemaja dzieci :D dzieciatego juz to nie kreci

Gość gość
A ja mam 160 i moj facet wlasnie po 6 latach zwiazku zdradzil mnie z żyrafą . Jak sie czuje nie pytajcie. Na domiar zlego stracil dla niej glowe ! Nie odpisuje i nie odzdzwoni zero kontaktu . Ale jeszcze k***s przyjdzie a wtedy powiem mu w*********j do ZOO