Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my kafeterianie

KOCHAJMY SIĘ

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Psychiczna paranoiczko ostatni raz napiszę ze nie jestem kometą. Jeśli tego nie rozumiesz to widocznie mało danych twoich tutaj wyplynęło. Uważaj bo pożałujesz. Nie probuj wmanewrować w nic komety bo ona bogu ducha winna ale ja ciebie tak załatwie ze nawet nie jesteś w stanie sobie tego wyobrazićusmiech.gif Zgłoś ><>< Wylogowana wulgarna Warkocz :(

Gość gość
Kometa dała czadu w nocy:D

Gość gość
miłość po polsku

Gość gość
czyli gosc bierze goscia za samansre nie majac pewnosci i bedzie walił danymi ?

Gość gość
opanuj sie a jakie moze miec dane?

Gość gość
dlaczego mam wrazenie ze najwiecej miesza tutaj placek ?,bo i ona byla z nimi na priwie a wszystko idzie na jedno konto

Gość gość
ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych informacje o konsekwencjach wynikających z naruszenia ochrony danych znajdują się w artykułach od 49 do 54a. Za przetwarzanie danych, których przetwarzać nie można, wykonywanie tych czynności bez odpowiednich uprawnień oraz udostępnianie zbiorów danych osobom nieupoważnionym przewidziana jest kara w postaci grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolności do 2 lat. W przypadku, gdy naruszenie dotyczy danych ujawniających np. pochodzenie rasowe, stan zdrowia, przekonania religijne – okres pozbawienia wolności może wtedy wynieść do 3 lat.

Gość gość
Placek to rene gość nocny przelotem co broni sromety i chce sypać danymi

Gość gość123543
Ustawa ustawą, ale mało kto pamięta, że „ustawy nie stosuje się do osób fizycznych, które przetwarzają dane wyłącznie w celach osobistych lub domowych.” Dlatego tez tutaj na forum inne prywatne osoby przetwarzają dane w celach osobistych lub domowych... Do tej pory żaden wyrok tutaj nie zapadł, choć było ostro... Jedynie administrator danych, czyli właściciel portalu (a zatem również jego pracownik opiekujący się tym forum) może być pociągnięty do odpowiedzialności karnej.

Gość gość
Gość jest brany za samabsarę tak samo jak za warkocza. Nie było tutaj ani jednej ani drugiej ale placek tak namieszał ze laski się niszczą nawzajem:D W dupę sobie wsadz te wzmianki o ochronie danych. Wyciekło ich tutaj sporo i co w związku z tym:D

Gość gość
Kometa była w nocy i pisala, samansara nie. A placek madzia zawsze mieszał. Przeciez placek hejtowal slodko-winną, a slodka to samansara.

Gość gość
czy to forum jest az tak ważne aby ujawniac dane,aby sie kłócić,grozic zniszczeniem zycia?Ludzie ogarnijcie sie .

Gość gość
Nikt nie wie czy to byl warkocz nikt nie wie czy to byla samansara! Ale ktos ma ubaw po pachy bo sa juz tutaj grozby karalne konkretnej osoby z danymi.

Gość gość
07.24 nie zebym bronila ktorejkolwiek ale daj mi choć jeden dowód ze pisała tu kometa. Skoro piszesz z taką stanowczością to daj dowód albo twoje słowa są tyle warte co nic. Hejtujesz i judzisz tylko. Daj dowoď jezeli kogoś oskarżasz albo zamilcz.

Gość gość
I daj dowoď ze nie było tutaj w nocy samansary. Bo to co tutaj plujesz za innymi nie znaczy nic. Skąd wiesz ze fałszywymi oskarżeniami nie krzywdzisz jednej czy drugiej. Pomysl.

Gość gość
Kometa się schlała i wyzywała od srak. Dawaj dane szmato.

Gość gość
widocznie dla niektórych jest tak ważne że ojca i matkę by sprzedali żeby tu zabłysnąć.ktoś chyba nie potrafi zrozumieć co mogą przynieść takie groźby poniekąd rodzaj /stalkowania/ wygląda to na syndrom odrzucenia i brak umiejętności pogodzenia się z faktem lub ta dziewczyna mogła np odbić jakiejś pani faceta.bo nic innego raczej nie wchodzi w grę.

Gość gość
Forum nie jest ważne. Nie rozumiem tylko jak jeden gośc z drugim piszą, ze ta jest sami a ta warkocz. Kazdy moze tu być i pisać. To ja napiszę ze była tutaj sami i wyzywała kometę od alkoholiczek i wywaliła priva ze mąż komety ma bękarta . Co pierwsze słyszę ale przecież brzmi tak wiarygodnie. A może gość pisze co mu ślina na język przyniesie a obie kobiety obrywają.

Gość gość
Najwięcej hejtują zazdrośni i samotni. Rynsztok i patologia.

Gość gość
Pchać trole. Razem razem.:D

Gość gość
nie broń się kometa, kiedy pijesz nie pisz.🖐️

Gość gość
07.50 sama sobie wystawiasz świadectwo paranoiczko i to jest smutne. Nie jestem kometą. Ja nawet nie znam jej zbyt dobrze. Jestem kobietą. Normalną nie lubiącą tego całego hejtu. Ale ty wiesz kim jestem. To jest smutne. Takie osobniki jak ty lepiej omijać z daleka bo gdy otwierasz usta lecą tylko ploty i hejt. Zastanow się nad swoim postępowaniem.

Gość gość
Kometa wytrzeźwiała.:) Gdzie dane Samansary? Loguj się jak nie jesteś Kometa i przestań wyzywać Samansare.

Gość gość
8.00 Warkocz kto wyzwał Samansare od srak i wybieral się do Mopsu? Pomroczność jasna?.:D

Gość gość
Przetancie już. Zostawcie kometke i same z spokoju :(

Gość gość
Kometka poszła na grób matki paranoicy co wszędzie ją widzą.

Gość gość
wszędzie każdego widzicie trole.:D

Gość gość
hejterzy licza na dane gorzej jak hieny cmentarne :(

Gość gość
Obiecała podać dane jak wytrzeźwieje

Gość gość
08.03 Głupcy biorą nóż i wbijają innym w plecy. Mądrzy ludzie biorą nóż, odcinają się i uwalniają tym samym od głupców :) Smutne jest to, że piszesz i bierzesz mnie za kobietę, której tutaj nie ma. Nie wiem co tobą kieruje ale czasami zanim się kogoś oskarży wystarczy pomysleć. Myślenie nie boli. Widocznie ciebie boli:)