Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno faceta. Przyznaję, że dość szybko poszliśmy razem do łóżka, potem on wyjechał na całe wakacje. Czasem rozmawiamy przez fejsbuku albo kamerkę. On jest bardzo uczuciowy, wesoły, często się śmiej****ardzo kocha swoją rodzinę, był wcześniej w długim, poważnym związku, ma bardzo dużo kolegów i przyjaciół. W stosunku do mnie zachowuje się inaczej. Zanim poszliśmy do łóżka wszystko było tak samo, a teraz, kiedy pisze do mnie, jest poważny, skupiony, bardzo rzadko się uśmiecha, czasem pisze "hehe", a ja widzę na ekranie, że jest poważny. Co o tym myśleć? Tak bardzo mnie pożąda, że nie może w rozmowie ze mną myśleć o czymkolwiek innym?

Gość gość
Tzn nie żartuje jak wczesniej? Wiesz, zwykle szybkie pójście z facetem do łóżka zmienia jego stosunek do kobiety na gorszy, jest bardziej zdystansowany. To jeden z największych błędów jakie kobiety popełniają w kontaktach z facetami na których im zależy (no chyba ze same chcą jednonocnej przygody).

Gość gość
Wcześniej mieliśmy kontakt bezpośredni, teraz tylko przez internet i raczej nie za często. W większości przypadków się rozbieramy itp, ale czemu on się prawie w ogóle nie uśmiecha... To nie jest zdystansowanie. Ciężko mi to nazwać.

Gość gość
No właśnie, mniejszy kontakt i pewnie niedługo go urwie jak pozna inna, Ciebie bedzie chcial juz tylko do łóżka, nie bierze Cie raczej pod uwagę jako potencjalną partnerkę. Zaklad?

Gość gość
Zauroczony facet będący wciąż pod wpływem pożądania byłby calutki w skowronkach. A ten twój? No cóż, bzyknął i nara. A nie do śmiechu mu dlatego, bo ty latasz za im jak idiotka, a on myśli co tu zrobić, żeby się ciebie pozbyć. Za niedługo możesz usłyszeć teksty typu, że ma właśnie strasznie dużo pracy i nie ma czasu :D

Gość gość
Ale ja za nim absolutnie nie latam! Na początku jeszcze coś do niego pisałam, ale mało odpisywał, więc teraz milczę i to on pisze pierwszy. A kontakt nie jest mniejszy, tylko innego rodzaju. Jeśli chodzi o teksty o pracy, to słyszę je już teraz, tylko to akurat prawda. Ale jeżeli zachowuje się w stosunku do mnie tak zupełnie inaczej niż w stosunku do innych ludzi, nie świadczy może właśnie o tym, że chce ode mnie więcej?

Gość gość
Ona bzyknęła też jego, to działa w obie strony szanowne kafeteryjne dziwaczki.

Gość gość
Dokładnie! Poza tym pisze do mnie, kiedy chce się "bzykać" przez kamerkę, a gwarantuję, że nie miałby problemu ze znalezieniem innej dziewczyny na miejscu. To też mi daje do myślenia.

Gość gość
Nie wiem. Ogolem to dziwna sytuacja. A pytalas go co czuje?

Gość gość
Nie no, nie pytałam, nie chcę go spłoszyć oczekiwaniem deklaracji. Znamy się bardzo krótko. Czekam aż wróci w październiku i wtedy go przetestuję, ale już teraz jest mi dziwnie.

Gość gość
Trudno powiedziec. Ale jak jest staromodny to stwierdzi ze teraz juz nadajesz sie na kolezanke do uniesien i nie bedziesz wierna chyba ze ma niestandardowe podejscie no i sie zakochal to moze mu to przechodzic przez mysl co tak predko i czy bedziesz ok. Lepiej spytaj wprost co mysli czy zaluje

Gość zielonakawa_40
Ile masz lat? :) Facet dostał to co chciał i sobie poszedł :)

Gość gość
Hehe przeciez nie poszedl sobie bo.ma z nia kontakt :D

Gość gość
Mam 27 lat. No kompletnie nie wiem, co robi i nie oczekiwałam kontaktu, ale on cały czas chce uprawiać ten seks przez kamerkę. Przecież lepiej by my było przelecieć kogoś na żywo. Raczej nie jest staromodny, ale też nie jakiś don Juan.

Gość gość
"seks przez kamerkę" :-D :-D :-D

Gość gość
Inaczej cyberseks