Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanki z pracy w akcji

Polecane posty

Gość gość

Facet mojej koleżanki z pracy kupił zestaw talerzy. Jej się te talerze mocno nie podobały, nie pasowały do kuchni itp. Powiedziała, że nie będą ich używać. Jakiś czas potem byli z wizytą u jej teściowej ( której nie znosi), wróciła nabuzowana, zrobiła mu scenę w czasie której wyjęła cały komplet talerzy z szafki i systematycznie jeden po drugim się z nimi pożegnała. On na początku starał się ją powstrzymać, ale szybko się zorientował, że to nie ma sensu. Od połowy to już oboje się śmiali, a ona chodziła po kuchni i machała nimi o podłogę. Śmiała się przy tym, że z******ty dźwięk szedł o podłogę.Twierdzi, że dawno się tak dobrze nie poczuła, podziałało to na nią oczyszczająco, totalnie się rozładowała przy tym. Co myślicie o takim zachowaniu? Zrobiłybyście tak?

Gość gość
Stare. Było już kilka lat temu na kafe 🖐️

Gość gość
a sama zrobiłabyś tak? pochwalasz?

Gość gość
Ja pier...e ile razy jeszcze będziesz zakładać ten temat? Pewnie on Ci sie podoba i boli Cie ze się nie rozstali tylko pogodzili :D jesteś zalosna.

Gość gość
pewnie tak jest, chociaż nie wiem do końca czy się pogodzili, bo taka reakcja jeszcze nic nie znaczy.

Gość gość
nie, to piedestał. on ma dziwne fetysze na temat zachowań które nawet 5letnim dzieciom nie uchodzą

Gość gość
a co to piedestal?

Gość gość
Znowu ta sama akcja? Nudzisz już któryś raz. Wymyśl coś nowego.

Gość gość
ale co myślicie o takim zachowaniu? zrobiłybyście podobnie? Waszym zdaniem laska jest usprawiedliwiona?