Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta bezdzietna gorsza w spoleczenstwie

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie matki patrza na ciebie zgory, bo tyle przezyly, a ty nic. Do tego gadka o szklance wody i o tym, ze nikt nie zarobi na twoja emeryture. I nawet jak nie chcialas nigdy miec dzieci, to czujesz sie gorzej i czujesz, ze POWINNAS ;/

Gość gość
:D Dobry joke przy niedzieli he he

Gość gość
Kawaler bez zony ani dziewczyny tez nalezy tępic

Gość gość
Niedługo w Polsce nastanie katoliban i wszystkie kobiety będą musiały rodzic a single obu płci będą karani.

Gość gość
na szczescie bede wtedy juz za stara na porod

Gość gość
Ja tak samo

Gość gość
oczywiście - że TAK. zadaniem kobiety jest urodzić dziecko - i nim się zajmować - do niczego więcej 99,9 % z nich się nie nadaje

Gość gość
Nie można mierzyć wszystkich jedną miarą, bo są kobiety, które bardzo chciały mieć dzieci, ale nie dane im było. Siła wyższa, choć ciężko się pogodzić..

Gość gość
Smieszy mnie to :D

Gość gość
Mam to gdzies. Mam masę kolezanek i singielek i mezatek, które mają 29-34lata i nie maja bachorow ani kompleksów z powodu ich braku. Oczywiście, jedna chcialaby miec, ale pozostałe 6 jest zadowolona, bo nie lubi dzieci. Ja myślę że dziecko jest fajne tak do 4roku zycia, poten tylko problemy.

Gość gość
ja myślę że ich dzieci będą podawać dziadkom szklankę wody żeby z głodu nie zdechnąć

Gość gość
Przestancie sie czepiac katolikow.mieszkam w laickim kraju gdzie moze nikt drugiemu zycia nie uklada, ale dziecko jest najwieksza wartoscia, duzo osob zawiera przelotne zwiazki bez milosci zeby miec potomstwo a potem zobaczymy czy bedziemy razem.To katolicy najpierw biora slub i przynajmniej zakladaja ze beda razem do konca zycia, inni staraja sie o dzidzie z kolega/kolezanka a potem zastanawiaja co dalej, drugie dziecko, slub, rozstanie, drugie dziecko z innym itp.

Gość gość
ja tez nie lubie dzieci, ale glupi ludzie nie szanuja nikogo, kto jest inny od reszty spoleczenstwa

Gość gość
Dzieciate patrzą z góry bo niby dużo przeżyły?Buhahaha no rzeczywiście-zmiana pieluchy wstawanie w nocy pójście do przedszkola to naprawdę mega doświadczenia:D !puknij się w głowę Haha

Gość gość
Ktoś kto nie urodził dziecka to nie kobieta. Co najwyżej dziewczyna.

Gość gość
U mnie na osiedlu jest sliczna blondynka, ma meza i juz jedno dziecko i wlasnie w drugiej ciąży. Chodzi zawsze taka smutna/zgaszona/skwaszona. Takze ja nie wiem gdzie ta radość z macierzyństwa. Zresztą dziecko latwo stracić, samobojstwo, utoniecie,porwanie. Chwila nieuwagi i przepada cos do czego wstawales, zmieniłeś pieluchy i wydales kupę kasy. Patrzą z góry, bo zazdroszcza bezdzietnym wolnosci, swobody, spokoju

Gość gość
a ty co lepsza jesteś bo urodziłaś bachora. Wcale nie jesteśmy gorsze od dzietnych. Co może zazdrościsz nam. Niestety nie wszystkie kobiety muszą mieć dzieci.

Gość gość
A ja mam to gdzieś, nie chce mieć dzieci i nie dbam o to co myślą inni. Chcę mieć tylko męża, ale dzieci nie, dlatego wybralam sobie starszego, ktory juz ma dzieci z poprzedniego malzesntwa, wiec nie bedzie na nie nalegal

Gość gość
Poza tym teraz czasy sie zmieniaja i wiele kobiet nie chce dzieci

Gość gość
Mam to gdzies co mysla o mnie glupie rozplodnice (nje mam na mysli normalnych matek tylko psychopatki,ktore uwazaja swoje bekarty za cud swiata a, siebie za superbohaterki)

Gość gość
zależy jaka partia rządzi i kto ma 800+ ten czuje się lepszy;) brakuje tylko żeby single płacili podatek od tego że są singlami bez dzieci. Wracając do tematu to nie byłabym taka pewna na miejscu tych matek w kontekście tej "szklanki wody", niestety ale żadna baba nie będzie mi pierdolić o dzieciach i że powinnam! Od kiedy macierzyństwo to przymus?

Gość gość
Kiedyś pewien facet powiedział mi, że jestem jałowa, bo nie urodziłam, co czyni mnie bezwartościową kobietą, pozbawioną kobiecości i delikatności wynikających z urodnenia dziecka. Zaraz pitwm wyn8knela tragefia Marzi chyba z Sosnowca i jej "kobiecej i cieplej" matki. Gdyby ktoś mi powiedział, że tak prymitywnie może myśleć człowiek w XXI wieku, w pewnym sensie wykształcony, który przeżył niejedna wiosnę, nie uwierzyłabym. Zaściankowość, obłuda i dulszczyzna wciąż ma się dobrze, jak widać, w Warszawie też. Facet bardzo otwarty na wszelkiego rodzaju zboczenia i zarazem prymitywnie myślący obskurant, melanż obrzydliwy.

Gość gość
C***a prawda! Gorsze są te samotne z dziećmi.

Gość gość
Ludzie gdie ktos wam kaze miec dziecko ogarnijcie sie i nie.oglatancie.telewizji niemieckich

Gość gość
W pewnym wieku dzieci należy mieć, inaczej kobietą jest dziwna.

Gość gość
16.58 Powiedz to pani Torbickiej:/ w pewnym wieku kobieta powinna być mądra, inaczej jest dziwna - to o tobie, jeżeli jesteś mężczyzna, to w miejsce słowa kobieta wpisz mężczyzna.

Gość gość
Sami lewacy sobie odpisuja bo brak im agrumentow w realu haha

Gość gość
O co chodzi z tą Torbicka. Ktoś wie jaka ona jest na co dzień?

Gość gość
17.19 jesteś głupcem, dlatego został ci tylko chamski paszczur