Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koles nadawal jaki to on erudyta etc

Polecane posty

Gość gość

Nagle okazalo sie ze przekoloryzowal. Wyglad mu sie pogorszyl, wydal mi sie odrazajacy przy dziennym swietle na 2 randce. Calowal okropnie i kolega mowi: daj spokoj :O i odaeparowalam sie nawciskalam kitow ze wyszlam za maz i za jakis czas sie ozenil. Ze ktoras laska go chciala i ma z nim dziecko :D

Gość gość
Mowiac krotko klamal jak najety a inna sie usmiecha ze ma takiego cudownego meza :D

Gość gość
Wspominal tez ze ma problemy wiecie z czym. A laska uhahana jakiego ma swietne meza.

Gość gość
Pisze o tym bo nie moge wyjsc z podziwu ze ktos chce taka osobe :D milosc naprawde jest slepa

Gość gość
Koniec tej historii bedzie taki ze koles sprytnie ja wmanewrowal teraz juz nie ucieknie bo juz dziecko i sa kochajaca rodzina ale ludzie sie nie zmieniaja. Razu pewnego wejdzie do sieci i poszuka kochanki a jej bedzie wpieral ze to tylko znajoma a laska sie bedzie cieszyc ze jest fantastyczna zona bo pierze mu gacie sprzata gotuje zarabia na dom a koles siedzi korzysta usmiecha sie i cieszy ze znalazl zlota laske ktora we wszystko uwierzy.

Gość gość
Ha ha, ale zazdrośnica! Dałaś facetowi kosza, bo"nie był z twojej ligi", znalazł sobie drugą, która go kocha całym sercem, a cię wściekłość zżera, że nie skomlał na odtrącenie tylko ułożył sobie życie. I zazdrość, że on szczęśliwy, ona szczęśliwa, a ty dalej samotna i zgorzkniała. No cóż, cieszę się, że temu facetowi dałaś kosza i że mu się udało. A ty kup sobie kota i naucz się robić na szydełku, bo długie wieczory przed tobą, pełne łez i żalu.

Gość gość
Może ten kolega"od całowania" co jakiś czas przelew kominek lub zaprosi na loda z bitą śmietaną. Taki fakfrend.

Gość gość
*przetka

Gość gość
On latal za mna i trul mnie jeszcze jakis czas ale chodzi mi o fakt ze kobiety sa naiwne i wierza ze Misio ktory klamie jak z nut jest dobrym mezem. Ciesze sie ze sie go pozbylam ale szokuje mnie ze ktos nie widzi rzeczy oczywistych ze ten facet nie nedeje sie na WIERNEGO meza. Sam sie z nim imow moge dac Ci namiar ;)

Gość gość
A potem placz i zgrzyranie zebow ze Misio zdradza.

Gość gość
Ludzie naprawde sa tak naiwni ze wierza ze skoro ktos klamie jedna osobe to innej nie :D oczywiscie tylko do mnie byl taki figo. Potem juz wyciagnal wnioski zmienil sie i juz nie klamie :D

Gość gość
Nie jestem zgorzkniale tylko zawiedzione ze nie ma kogos kto naprawde jest ok. A same jestem bo przeswietlam wszystkich i widze jacy sa to i kochac ich nie ómiem bo i po co.