Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorpostu

Czy taki zwiazek ma sens???

Polecane posty

Gość autorpostu

Chodzi o to ze mieszkam ze swoja dziewczyna ale jesli chodzi o seks to jest porazka od paru lat...scenariusz dosc popularny czyli ona wiecznie nie ma ochoty na seks a jak juz ma to gra wstepna trwa doslownie minute,od razu zdejmuje majtki i mowi zebym wchodzil,totalna zenada....jestesmy razem juz pare ladnych lat i wiem ze mogla sie znudzic ale mi nie wystarcza seks raz w tygodniu i to w takim wykonaniu.Jestem przystojny,wiele kobiet z pracy patrzy na mnie lakomym wzrokiem a ja coraz czesciej zastanawiam sie nad zakonczeniem mojego dotychczasowego zwiazku choc poza seksem wszystko jest ok dlatego nie wiem co robic.mam dosc tego wiecznego proszenia sie o seks,ja z***be focha bo mi nie dala to na drugi dzien mi da,na kolejny tez a potem wszystko wraca do normy czyli seks raz na tydzien.jestem tym juz zmeczony...trwa to juz ok 2 lat i wiem ze nic juz sie w tej kwestii nie zmieni...nie mamy dzieci ani slubu,mieszkanie jest moje wiec tak na dobra sprawe oprocz przyzwyczajenia nic nas nie trzyma.czy powinienem to zakonczyc czy przesadzam??

Gość gość
Porozmawiaj z nia w odprezonej atmosferze, przy lampce wina. Powiedz jej, ze kobiety na ciebie leca a masz wrazenie, ze wy nie jestescie dopasowani seksualnie.

Gość gość
Myslisz ze taka rozmowa cos zmieni?a jesli zmieni to na jak dlugo?tydzien?miesiac?

Gość gość
Wypada porozmawiac o co chodzi zanim zmienisz zamki w drzwiach. Idzcie razem do seksuologa, albo cos sie zmieni, albo rozstanie.

Gość gość
A moze za malo ja podrywasz a ona Cie kocha, ale nie przez seks wyraza milosc.

Gość gość
to ile ty potrzebujesz tego sexu ? codziennie? wszystko do czasu...uwierz..nawet codzienny sex znudzi się....prędzej czy później..

Gość gość
Mlodzi faceci potrzebuja i 4x dziennie seksu, mlode laski tez, o ile sa umiejetnie podniecane, taka jest prawda.