Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po zdradzie pokochałem ją mocniej

Polecane posty

Gość gość

Chciałem się z Wami podzielić pewna historią. Otóż po 3 latach mój związek się rozpadł. Moja dziewczyna zdradziła mnie i zostawiła dla innego, nie mówiąc prawdy. Myślała, że się nie dowiem. Kochała mnie mocno, jednak zauroczyła się w innym i głupio było jej spojrzeć mi w oczy, a tym bardziej dalej żyć razem. Myślałem, że ją znienawidzę, jednak po jakimś czasie dopiero zrozumiałem jak bardzo ją kocham... Cały czas o niej myślę, próbowałem ją namówić żeby wróciła, jednak ona zdecydowała inaczej. Zrozumiałem, że nie mogę jej zmuszać, a jak ją kocham to dać żyć tak jak chce i usunąć się z jej życia. Jednak bez przerwy o niej myślę, to silniejsze. Po blisko pół roku jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy pisać znowu. Miałem wtedy nową dziewczynę, jednak to była pomyłka, która trwała krótko. Widzę, że jej zależy na mnie, jest zazdrosna i mam wrażenie, jakby chciała wrócić tylko się boi co powiem i jak zareaguję. Wiem, że po tym jak mnie zdradziła to nawet nie powinienem na nią móc spojrzeć, ale ja ją nadal kocham. Wszyscy mówią mi, że mam sobie dać z nią spokój, a gdy wyzywają ją zawsze wstawiam się za nią w obronie. Może jestem naiwny, ale jej wybaczyłem wszystko i mógłbym ją na rękach nosić. Tylko, że ona nadal jest z nim, a nie chcę się wpieprzać. Myślicie, że jestem dziwny? Większość osób nie spojrzałyby na drugą osobę po czymś takim, a ja ją nadal kocham i pomagam jak mnie prosi o coś. Co z tym zrobić? Tyle nieprzespanych nocy, kiedy budzę się z jej imieniem na ustach, a ona mi tylko pisze, że jestem dobrym chłopakiem i moja przyszła dziewczyna będzie najszczęśliwsza na świecie. Tylko, że ja z nią chcę spędzić życie...

Gość gość
W skrocie: samiec beta byl w zwiazku ze zdradziecka... Wiadomo kim, po zdradzie upokorzony jeszcze bardziej jej pragnie. Żałosne :O Beta prawiki z kafe maja wiecej rozsadku i godności

Gość gość jarek jarek
Miałem taką samą sytuację. Powiem Ci jedno - nie warto. Gdyby Cię kochała to by go rzuciła i o Ciebie walczyła. Jak już pisano wcześniej w podobnych tematach na forum, choć to przykre - jesteś planem B. Chce mieć do kogo może zawsze wrócić, gdyby jej z tamtym jednak nie wyszło. Przerabiałem to ponad rok temu i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zrobiła to raz, zrobi i kolejny, jeśli pojawi się znowu ktoś w kim się "zauroczy". Miej szacunek do samego siebie i nie pozwól na to, żeby ktoś traktował Cię jak wyjście awaryjne. Wiem, że teraz sobie tego nie wyobrażasz ale poczekaj na to, aż znajdziesz kogoś innego w kim się zauroczysz. Potrzeba czasu i to minie. Potwierdzone info. PS. Nie rozumiem komentarzy "Walcz o nią" w innych podobnych przypadkach na forum.. Przecież on nic nie zrobił! To ona powinna walczyć o to, żeby jej wybaczył. Skoro się nie stara to jej aż tak nie zależy, a w takim przypadku nie ma co sobie nią głowy zawracać bo po prostu na to nie zasługuje. 🖐️

Gość gość
Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, a jak raz się puściła to zrobi to kolejny, pewnych rzeczy nie można wybaczyć chyba , że chcesz wstydzić się spojrzeć na siebie w lustrze za jakiś czas i widzieć p**de bez jaj zamiast faceta, pozdrawiam

Gość Nefrii69
Milosc wszystko wybacza -niestety.

Gość gość
Nie wiem co robić :-(

Gość gość
Najlepiej jak oboje bedziecie sie zdradzac szczesliwego zycia zycze

Gość gość
gość dziś olej szmate, znajdź inną lepszą

Gość szmata to szmata
najciekawsze będzie jak zdradzi tego nowego jeszcze z kimś innym, bo ma nature koorfy, ile ona ma lat? pewnie gòwniara

Gość daj se siana ziomek
gość dziś Nie wiem co robić smutas.gif > odurocz się i zdobędź inną, na jednej babie się świat nie kończy, jest masa fajnych lasek i z lepszym charakterem, udało ci się że sama poszła w peezdu, jesteś znowu wolny

Gość gość
25 :-(

Gość gość
A Ty ile masz?

Gość gość
Ale jakie to ma znaczenie ile mam lat ?? 27

Gość gość
Dużo ładniejsza jest od Ciebie?

Gość gość
Wolałabym być do końca życia sama niż z byle kim.

Gość gość
dziś Co za pytanie ??

Gość gość
Dlatego jesteś w stanie jej wybaczyć, bo drugiej takiej nie znajdziesz?

Gość gość
Ja ją po prostu kocham i nic nie poradzę

Gość gość
Ale jest dużo ładniejsza od ciebie i dlatego ją kochasz i nie możesz odpuścić.

Gość gość
dziś jakie to ma znaczenie debilko ?? :-D można być przeciętnym wizualnie ale mieć TO COŚ

Gość gość
gość dziś Wolałabym być do końca życia sama niż z byle kim. > nie martw się bo będziesz, jak stada innych durnych bab, potem 30stka,40stka i game over

Gość gość
gość dziś Ja ją po prostu kocham i nic nie poradzę Zgłoś debil, uczepił się jednej sukienki i pitoli, a jest wszędzie masa cípek do roohania

Gość gość
gość dziś Nie w przypadku facetów :P

Gość gość
To już nie pierwsza twoja mężatka, pod stołem której chcesz siedziec:p;):)