Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie znajomosci poszliscie do lozka?

Polecane posty

Gość gość

Ile "chodziliscie"?

Gość Vallvall
Na pierwszej randce

Gość Vallvall
Po 3 tygodniach zostaliśmy oficjalnie parą. Po 2 miesiącach zamieszkalismy razem. Teraz już mija ponad rok a ja szukam odpowiedniego pierścionka dla mojej księżniczki.

Gość Vallvall
Miałem też dziewczynę która zwodziła mnie przez miesiąc bo bała się że kiedy dostanę to co chce uciekne do innej. I miała rację. Po pierwszym numerku nie miałem już do niej cierpliwości i szybko się skończyło.

Gość gość
Po tygodniu wyladowalismy w łóżku. Po 3 miesiącach zaręczyny i wspólne mieszkanie. Po roku ślub. Niedługo 8 lat razem.

Gość gość
Zawsze się zastanawiam jak można się zdecydować tak szybko na taki krok. Przecież nie da się poznać człowieka tak szybko.

Gość gość
ja po 3 tygodniach , na imprezie

Gość gość
Spotkałam męża na imprezie. Byłam właśnie po rozstaniu z facetem. Postanowiłam więc zabawić się. Poszliśmy do łóżka, zrobiłam mu loda na pożegnanie, gdy stał pod drzwiami i żegnał się, bo wychodził. Zachowałam się jak d****** ale jak widać spodobało mu się. Jesteśmy małżeństwem od 14 lat :)

Gość gość
07:09, to nie ma nic wspólnego z mysleniem:) Człowiek jest zakochany, czyli tak naprawdę nacpany, bo tak to mniej więcej działa.

Gość gość
No tak. To dlatego tyle c*******h małżeństw.

Gość gość
na różnych etapach życia, różnie, z reguły to 2 - 3 tygodnie tzw chodzenia, na studiach po rozstaniu z facetem, z którym byłam rok, to właściwie każdego wieczoru inny facet na noc, więc ten czas to maksymalnie 4 godziny, a najszybciej to kilka minut , obecnie od dwóch lat tylko mąż, tj. od czasu ślubu i niech tak zostanie.

Gość gość
Ja pierwszej randce bylam juz przerznieta ta ze nogi mialam gomowe ze nawet do toaletynie moglam doisc a bral mnie 4-y razy i tak mi sie to spodobalo ze zostal moim mezem

Gość gość
Na pierwszej randce sex. Po miesiącu zaręczyny. Po pół roku ślub. Obecnie mija 19 lat małżeństwa. Mamy dwoje dzieci.

Gość gość
Po tygodniu randek dosłownie rzuciłam się mu do bokserek :) Wspominamy to ze śmiechem - jesteśmy razem od sześciu lat :)

Gość gość
Ja poznałam faceta na domówce i wykorzystał to ,że byłam pijana i się ze mną przespał. Nawet nie przeczyłam nie wiem czemu. Żałuję ale on nadal chcę ze mną utrzymać jakiś kontakt a to było nie dawno.

Gość gość
jakieś pół roku się opierała, potem rozstanie bo ile można czekać, a za drugim podejściem o tygodniu ufff strasznie długo, mocno oziębła, myslałem nawet ze aseksualna, ale ozyła trochę na średnie lata

Gość gość
Po 3 miesiacach. 3 lata razem, zareczyn ani widu ani slychu

Gość Jacek_41
e no długo się opędzałaś chyba tez jesteś trochę kłodą jak we wpisie trochę wyżej

Gość doświadczony_49
bo jak kłoda w łóżku to szkoda marnować życie, może się *****iwsza trafi, dlatego zaręczyn nie ma, za słabo się ruszasz może, albo za rzadko dajesz rozkosz :))

Gość gość
na pierwszej randce poszlam zrobilismy sex i jestem w ciazy za 3 miesiace urodze dziecko dobrze?

Gość gość
Po około 3 godzinach. Razem jesteśmy już 7 lat.

Gość gość
Nie ma sie czym chwalic ( a raczej na odwrot ) ale poszlam z facetem na pierwszej randce ale wczesniej dlugo i czesto rozmawiismy przez tel. Z innymi potrafie chodzic na randki rok i jest zero seksu albo nigdy nie ma.

Gość gość
pół roku chodzenia i nie reaguje na kuszenie, na razie muszę robić to sama bo on chce czekać do ślubu