Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie z obcokrajowcem z internetu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. 5 miesięcy temu poznałam przez internet Anglika. Rozmawiało nam się od początku świetnie, facet przed 30, własny dom, rodzinny gość, dobra praca. Od początku mieliśmy w planach spotkać się, tym bardziej ze od kilku lat planuję wyprowadzkę do Anglii. On miał przyjechać do Polski, ale w trakcie znajomosci mieliśmy mały kryzys, zerwaliśmy kontakt na 2 tygodnie. Gdy znowu zaczęliśmy rozmawiać, powiedział ze musimy podejść do sprawy odpowiedzialnie i dojrzale i czas najwyższy się spotkac. Zaprosił mnie do Anglii na weekend, żebym zobaczyła jak on mieszka i czy odpowiada mi to.. krótko mówiąc oboje jesteśmy w sobie bardzo zauroczeni, doszło do tego ze mamy wspólne plany. Rozmawiałam z nim na skype wiele razy, wiem, ze on - to on za kogo się podaje. Jest dosyć rodzinnym facetem, każdy weekend spędza z rodzicami, w tygodniu pracuje, ale wiadomo - cicha woda brzegi rwie. Zamówił dla mnie bilety w 2 strony do Anglii na weekend, bo wiedział ze dla mnie to dosyć spory wydatek i zrobił to jako rekompensatę, ze nie da rady przyjechać pierwszy do Polski. On uważa moja sytuacje za lepsza - znam angielski, interesuję się brytyjska kultura. On - nie zna ani jednego słowa po polsku i nigdy nie interesował się polska. Co robić ? Jechać? Zostać ? Mam 2 miesiące do wylotu, na początku byłam podekscytowana, teraz nie wiem co robić. Boję się, ze jeśli nie pojadę będę żałować tej decyzji do końca życia, wiem ze brzmi to głupio, bo nie znam go osobiście, ale od tylu miesięcy rozmawiamy codziennie godzinami i oboje czujemy to samo - jesteśmy sobie bardzo bliscy a ja uważam go za jednego z najlepszych facetów jakiego spotkałam w życiu. Szukam kogoś kto mi doradzi, bo nie wyobrażam sobie powiedzieć tego rodzicom, mimo ze już wiele lat jestem dorosła kobieta

Gość gość
Ja bym się bała jechać sama do obcego mężczyzny.

Gość gość
Ile lat masz Ty, a ile on?

Gość gość
No właśnie! Może Cie sprzeda będzie się dobierał

Gość gość
Jedź, a rodzinie na razie nie mów.

Gość pustaczki z polskiej wsi
sprzeda cie do burdelu arabom i tak skończy się iluzja następnej tępej polczyny, ależ wy jesteście tępe, SZOK, SZOK, SZOK, a ty jesteś materialistyczną szmatą, tylko patrzysz co możesz zyskać, nawet na tani bilet do UK cie nie stać, to po prostu żałosne być takim pasożytem

Gość gość
gość dziś Jedź, a rodzinie na razie nie mów. Zgłoś niech powie bo nie będą wiedzieli gdzie szukać ciała tej tępoty

Gość gość
Jakby co to kto wypina tego wina.

Gość gość
Przecież on liczy na tanie rOchanie Mnie Holender z Amsterdamu zapraszał do siebie chciał mi kupić bilet itp na seksy Chyba musiałabym na łeb upaść, żeby pojechać. Ja rozumiem, ze poznajesz faceta i do niego lecisz, ale bilet/hotel płacisz sama i umawiasz się z nim na mieście gdzie da ludzie a nie jesteś na niego skazana

Gość gość
gość dziś ale ona ma tylko gołą doope do zaoferowania a on widzi okazje na tanie roohanie, przecież tu oczywiste co jest grane, a autorka jest jakaś durnota z wioski zabitej dechami i się podnieca tanim lotem do UK

Gość gość
Przecież ona będzie skazana na niego Przyleci i co? Wsiądzie z obcym facetem do samochodu, pojedzie do jego domu, będzie jadła to jedzenie jakie on kupi, w nocy wiadomo będzie musiała mi się wypinać itp. A jak się nie dogadają to gdzie pójdzie? To jest i tak ta lepsza wersja, bo gorsza to bOrdel i dziennie 50 murzynów i 50 Arabów

Gość gość
Nie przesadzaj. 30 murzynów i 25 Arabów

Gość gość
Dziewczyny, ale wy głupoty tu wypisujecie...ja z nim rozmawiam i on taki nie jest na 100% tylko nie wiem czy warto... Ja mam 23 on 39

Gość gość
Trzeba mieć pustą głowę, żeby myśleć ze facet będzie ja traktował na powaznie jak już od początku musi sponsorować biedna polke :D

Gość gość
gość dziś Dziewczyny, ale wy głupoty tu wypisujecie...ja z nim rozmawiam i on taki nie jest na 100% tylko nie wiem czy warto... Ja mam 23 on 39 X Spadaj podszywie

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj. 30 murzynów i 25 Arabów Zgoś Sranie murzynów do ryja by było gorsze

Gość leniwe i głupie
gość dziś polczyny to tumany przecież, lecą naiwne na byle bajke z iluzją że wybawce znalazły, idiotki

Gość gość
Arabowie będą jej srac Murzyny to pewnie ma anala Jeszcze kilku białych starszych panów i Tak skonczy się przygoda życia polczyny

Gość gość
polczyny w burdelach w UK to niska pólka tylko dla ciapatych, biali tego nie ruszają nawet za darmo

Gość gość
Najpierw wiadomo, ze ten biały Anglik musi ja przetestować

Gość gość
gość dziś jedź do niego, co masz do stracenia? może się tobą zajmie w zamian za seks i będziesz się lenić, bo przecież nic nie chcesz robić, da ci kase na zakupy i będzie ok, a ty mu będziesz obrabiać pałke, to mała cena za bezpieczeństwo i wolność od niewolniczej pracy w PL za bezdurno

Gość braciak przyszywany
gość dziś daj do niego kontakt i wyczaje czy chce cie do burdelu sprzedać i jakie są jego intencje, znam się na ludziach

Gość gość
Wątpię, ze będzie chciał ja na dłuższa chwile pewnie na dwa tygodnie zaprosi przer**** w kazda dziurę w zamian za jedzenie/noclegi/wyjścia kawiarnia, galerie itp. I nowa sobie polke weźmie na tanie ******ie

Gość gość
Leć, ale nie nocuj u niego tylko w hotelu, poruszaj się taksówką a nie jego samochodem.

Gość gość
A jedz