Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Niewolnik84

Niewolnik dla kochających władze i luksus

Polecane posty

Gość Niewolnik84
Jeśli ktoś każe mi to zrobić to będę musiał oczywiście Wasza Wysokość Pies nie ma prawa nie wykonać polecenia

Gość Panipsa
Jak długo jesteś już psem?

Gość Niewolnik84
Z tym się członek rodzi proszę Pani Zawsze złożyłem jako slugus Psem jestem od długiego czasu proszę Pani

Gość Mlodyulegly25
Niewolnik84 Ty nie masz do mnie startu. Co ty masz do zaoferowania. Ja jestem młody, uległy i wysportwony. Mam 180 cm i ważę 74 kg, atletyczna budowa ciała poparta licznymi ćwiczeniami i dietą. Penis młody, jurny, 16 cm, ale dla swojej Pani jestem w stanie go zamknąć w pasie cnoty. Jestem gotowy oddać całą swoją osobę i fundusze, żeby być czyjąś własnością. Ty nie masz nic, a na dodatek jesteś biedakiem cebulakiem, który chce jak pasożyt mieszkać u innej kobiety. Ja dodatkowo mogę być rogaczem i wylizywać Panią po jej stosunkach z innymi. gość dziś Chętnie z nim powalczę dla Pani. Zbije mu tą mordę. Panipsa dziś Chętnie mu włożę jaja do gardła, tak że się zachłyśnie dla jaśnie pani. Powtarzam mój mail gmail uleglypies@

Gość Panipsa
Mlodyulegly25 Biorę Cię

Gość gość
Panipsa dziś Dziękuję Pani. Skąd Pani jest? Proszę się ze mną kontaktować przez emial lub tutaj. Nie mam problemu z tym leśnym dziedkiem, zrobił mi przysługę, że tak pozycjonuje ten temat. Dziękuję o jaśnie Pani. Dziękuję, najwyższa

Gość Niewolnik84
Hehe chłopie ja lata ćwiczę ktav mage Ćwiczę całe życie Nic nie zrobisz a urodą nawet nie masz co startować Jestem tego pewny

Gość Panipsa
Jestem z Wawy, a Ty?

Gość Mlodyulegly25
Jestem z Poznania, o Jaśnie Pani, ale mogę się przeprowadzić do Warszawy. Zrobię wszystko dla Pani. Zostawię rodzinę, rzucę studia i pracę.

Gość Niewolnik84
Ja oferuje wszystko Pani i godze się na wszystko mam doświadczenie i nie posiadam granic

Gość Mlodyulegly25
Niewolnik84 Wypier&^dalaj leszczu, teraz to mój temat. Dziadkowy, stary zgred, który nawet złamanego grosza nie chce dać.

Gość Panipsa
Mlodyulegly25 Ile zarabiasz?

Gość Mlodyulegly25
Panipsa dziś 1920 zł netto, ale na koncie mam już odłożone 10 tysięcy. Wszystko będzie Pani. Mogę się prostytuować dla Pani z jakimiś oblechami. Będę im robił loda za 100 zł z połykiem, a wszystko będzie trafiało do Pani, a ja jedynie będę u Pani miał legowisko

Gość Niewolnik84
Ja zarabiam na panią około 8 tysięcy miesięcznie A po ciebie będzie dzwonić mamusia w święta hehe gdzie jesteś zamiast służby będziesz się tłumaczyć rodzicom gdzie jesteś a pani będzie miała problem

Gość Panipsa
Mlodyulegly25 jeśli jesteś psem z rodowodem to Cię biorę nawet teraz

Gość Niewolnik84
Mnie bardziej wypożyczą niż ciebie Jestem ładniejszy

Gość Mlodyulegly25
Niewolnik84 Przed chwilą nic nie zarabiałeś, a teraz 8k. Idź bajkopisarzu jeden. Jakbyś 8k zarabiał, to byś cały dzień na kafeterii nie siedział zboku jeden. Tyle zarabiają dyrektorzy banków. Pani na pewno woli zaradnego, mało zarabiającego, ale młodego uległego, niż jakiegoś starego pedryla i w ogóle wypi^%erdalaj z tego tematu, bo on jest mój. ty nic sobą nie oferujesz zboku jeden. Pani woli mnie, bo ja pisze konkrety, a ty tylko jakieś komunały prawiczku jeden

Gość Niewolnik84
I już byłem wypożyczany innym jako pies

Gość Mlodyulegly25
Panipsa dziś mam rodowód. Mogę być dla Pani wszystkim. Ścierą, kurwą, podnóżkeim, wszystkim. Proszę mnie wziąć. Podać adres, wysłać maila, dać telefon, cokolwiek.

Gość Niewolnik84
Ja mam 33 lata i cały czas pisze ze można na mnie zarabiać Jestem ładniejszy i silniejszy i nie stary hehehe a ty głupi

Gość PaniJudyta
Niewolnik84 dziś Ty jesteś głupi, jak piszesz, ze jesteś ładniejszy, a na oczy młodego nie widziałeś. Wstaw tu zdjęcie z imgura, to ocenimy z Paniami, czy faktycznie jesteś ładny.

Gość PaniMagdalena
Jesteście stanie stawić się w najbliższy wtorek we Wrocławiu?

Gość Panipsa
Mlodyulegly25 Podaj swój numer tel tutaj Niewolnik84 Ty masz 20 kg nadwagi, jak chcesz się zająć swoją Panią?

Gość Mlodyulegly25
Panipsa dziś 504-254-308

Gość Panipsa
A Ty niewolniku84 jesteś w stanie zrobic to samo co Młody i podasz tu swój numer tel?

Gość gość
Psy do nogi

Gość Mlodyulegly25
PaniMagdalena dziś We wtorek nie, ale w środę jak najbardziej.

Gość Panipsa
Mlodyulegly25 dziś To nie jesteś prawdziwym niewolnikiem, ja jednak Cię już nie chcę...

Gość Panipsa
Tylko Niewolnik84 jest tu prawdziwym uległym psem

Gość Mlodyulegly25
Dlaczego? Będę we wtorek. Zrobię wszystko. Będę nawet jutro. Dałem telefon. Dlaczego nikt nie dzwoni?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się