Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zdrada, alkoholizm

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcę się poradzić, a mianowicie co sądzicie o wybaczeniu zdrady, nadużywania alkoholu, da się o tym zapomnieć? Od początku... Jestem mężatką 2 lata z mężem znamy się 8 lat, mamy roczną córkę, mąż miał problemy psychiczne i zaczął pić, po narodzinach córki pił codziennie, zazwyczaj aż się upil, ja zostawalam sama z dzieckiem bez pomocy, na dodatek po kilku miesiacach zdradził mnie, potem kilka razy się jeszcze spotkał mimo tego, że wiedziałam o zdradzie, pisał kilka miesięcy z nią mimo moich gróźb, nie przedstawiał i twierdził, że to moja wina, poznałam w tym czasie kogoś, wyrzucilam go z domu i zaczął robić się agresywny i był załamany, miał myśli samobójcze, chciał zabrać mi dziecko, zgodził się na leczenie w szpitalu psychiatrycznym, tzn. Był na detoksie 4 dni po czym wpisał się sam, dlatego, że dowiedział się, że się spotkałam z kimś, doszło do awantury, widać było, że bardzo się załamał, a rodzice mu nie pomagali. Zdecydowałam, że zobaczę, czy się zmieni, ale ta druga osoba nie jest mi obojętna i niewiem, czy dobrze zrobiłam, wiem, że nigdy o tym wszystkim nie zapomnę co mi zrobił, widać, że mąż psychicznie czuje się lepiej gdy dałam mu szansę, ale dzisiaj byliśmy na zakupach z córką i już mnie wkurza blachostkami, niewiem, czy go kocham, i czy dobrze robię, ale nie mogłam patrzeć jak jest załamany, ale myślę cały czas o tym mężczyźnie. Niewiem co robić, bo gdy nie będę umiała mu wybaczyć i mu powiem, że to nie ma sensu to boję się, że znów się zalamie, co robić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować