Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna205

Co mi jest?!

Polecane posty

Gość Luna205

Witam. Od 3 dni odczuwam silny ból przy dotyku w miejscu gdzie wargi sromowe się schodzą (na górze) Miejsce jest zaczerwienione. Nie piecze, ostatni stosunek z moim chłopakiem odbyłam 6 dni temu. Najpierw myślałam że może robiliśmy to za mocno lub w nieodpowiedniej pozycji i dlatego są jakieś otarcia, ale teraz to już sama nie wiem bo ból dość długo się utrzymuje. Niżej przy wejściu do pochwy też odczuwam lekki ból ale jest on bardzo słaby i to raczej są otarcia. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale 2 tyg brałam antybiotyk A wiem że to osłabia organizm. A jakiś miesiąc temu miałam zapalenie pęcherza. My dopiero zaczynamy współżyć to nie był pierwszy raz. Mam 18 lat. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Zastanawiam się nad kupieniem jakiegoś kremu bo zaczyna mnie to męczyć ciężko mi się nawet chodzi, rano jest dobrze Ale później w ciągu dnia mimo wszystko to miejsce cały czas jest narażone na to że bielizna się ociera i wtedy się pogarsza. Myślałam że to łechtaczka mnie boli ale to raczej jest miejsce troszkę poniżej. Co myślicie o tym?

Gość gość
Ja tak miałam niedawno i to byly otarcia od których powstała infekcja

Gość Luna205
I kupiła coś pani?

Radziłabym skonsultować się z ginekologiem, który poleci właściwy specyfik, np. krem do stosowania na skórę. Możliwe, że rozwija się jakaś infekcja intymna.

Gość gość
Mogą to być początki pojawiającej się infekcji, nie bagatelizuj tego tylko zakup sobie odpowiednie preparaty które będą dbały odpowiednio o Twoje miejsca intymne. Ja bym na Twoim miejscu poszła po apteki po żel provag. Jest on przeznaczony do wspomagania leczenia zakażeń bakteryjnych i grzybiczych zewnętrznych narządów płciowych. Działa przeciwgrzybiczo i przeciwbakteryjnie oraz zmniejsza uczucie pieczenia i dyskomfortu i łagodzi podrażnienia