Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co jest wieczór kawalerski, panieński?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jeśli się kogoś kocha i chce za niego wyjść, po co striptizer przed ślubem i tort z penisem?

Gość gość
żeby spędzić tą ostatni weekend wolności :) Wieczór panieński nie musi być od razu z tortem w wiadomym kształcie czy impreza ze striptizerkami. Ja miałam spokojną imprezę w leszczyńskim tunelu aerodynamicznym. Moje druhny to wymyśliły. Bawiłyśmy się bez alkoholu i facetów na spokojnie. Można? oczywiscie że można

Gość gość
Bo się traci coś więc trzeba się nacieszyć wolnością. Brr

Gość Teppic No    1
Kto traci, ten traci. Ale jak już traci, no to dobrze poczuć wolność po raz ostatni. ;) Ja miałem kawalerski, ale pro forma i dla zgrywy, małżeństwo nie zmieniło zasad mojego związku.

Gość maranda
Moim zdaniem pwinno być tak, że to koledzy organizują imprezę, która dla PM jest niespodzianką. Nie jest to jednak regułą, więc jak najbardziej PM może to zrobić wedle własnego uznania.Wieczór kawalerski ma dwa symboliczne cele do spełnienia: pożegnanie się z czasem beztroski i swobody. Skoro to wieczór męski, to może zacząć od czegoś takiego jak New Orleans Club .

Gość gośćXiks
Jeżeli ktoś uważa, że hajtając się traci wolność, beztroskę i co tam jeszcze, to po co to robi? Bo jest masochistą, idiotką etc.?

Gość gość
Po to, żeby na kawalerskim, przyszły mąż wraz z kolegami, mogli pobawić się z jakąś fajną d**eczką w gangbang. Wieczór panieński jest z kolei po to, żeby koleżanki przyszłej żony, sprawiły jej prezent w postaci kilku facetów, którym w te ostatnie chwile wolności, obrobi pały. Reasumując - kobiety to szmaty :)