Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub od pierwszego wejrzenia, pasztet a wymagania z kosmosu

Polecane posty

Gość gość

Co do kobiety, beka :D

Gość gość
I tak liczy się seks

Gość gość
jprdl po co im antropolog i co on w ogole gada za dziwne teksty

Gość gość
Stary. Gruby 110kg!!!! Łysy już a wymagania jakby był apollo z bilionem na koncie. Żałosny typ.

Gość gość
00.01 ha ha :D jprdl

Gość gość
To prawda, oglądałem to i ta jego rodzinka, co chwilę ze jak kobieta będzie brzydka to on ucieknie bujehehe

Gość gość
Jak ja bym takiego zobaczyła to nie tylko bym uciekła ale miałabym i koszmary przez miesiąc

Gość gość
A mi się wydaje że to może być fajny, wartościowy facet. Bardzo mnie ujęło jego przywiązanie do dziadka i babci. Na plus też oceniam, że traktuje swoje błędy jako lekcję i wyciąga z nich wnioski (hazard). A że ciągle mówił o wyglądzie potencjalnej partnerki? Może tak właśnie ,,jest skonstruowany'' że te pierwsze wrażenie odgrywa kluczową rolę i albo się blokuje na daną osobę kiedy mu się nie podoba, albo się otwiera. Ja np mam odwrotnie, nie jestem w stanie się nawet zauroczyć bez wcześniejszej przyjaźni więc daję szansę tylko facetom ze środowiska swoich znajomych, a nawet gdyby młody bóg z $$$$ na koncie do mnie zagadał na żywo czy na fb to bym nie była w stanie się przełamać nawet na tyle żeby się z nim umówić. PS. Wielka szkoda że nie ma Moniki Staruch wśród ekspertów, bardzo sympatyczna i ładnie mówiła o sprawach intymnych

Gość gość
Taa wartościowy co leci tylko na piękny wygląd

Gość gość
Faceci są wzrokowcami i tego nie przeskoczysz. Doświadczenie z kobietami ma niewielkie to co on może powiedzieć? Ma być ładna- pierwsza oczywistość jaka mu przychodzi do głowy.

Gość gość
z resztą to jest tvn, może tak go wykreowali, pozlepiali te fragmenty kiedy mówił o wyglądzie, wyolbrzymili to tak, żeby stworzyć ciekawą dla widzów postać faceta który leci tylko na wygląd, żeby każdy myślał że będzie tragedia i może potem się zdziwił. Pamietacie jak wszyscy oceniali Krzysia i Paulinę z poprzedniej edycji? A para przetrwała i z Krzysztofa jednak nie taki błazen jak go na początku pokazywali

Gość gość
Ale to on non stop gadał o wyglądzie :o jakby jeszcze sam sobą coś reprezentował. Brzydki i hazardzista :o

Gość gość
Zobaczymy, może mu dadzą dziewczynę która ciągle gada kasa kasa kasa xd

Gość gość
Ja też nie lubię końskich dziąseł.

Gość gość
To akurat nie problem. Dwie dawki botoksu i po końskich dziąsłach. A że on taki pusty jest to już inna sprawa.

Gość gość
Botoks w dziąsła? Nic nowego. Gruby lysiejacy zjep a wymagania z d**y. Typowy z kafe.

Gość gość
Dokładnie. A dodajmy że waży 110kg!!!! Spasiony łysy wieprz!

Gość gość
Ja tez na poczatku pomyslalam "masakra, co za typ"... ale pozniej jeszcze nad tym myslalam i w sumie stwierdzilam ze dobrze jak ktos ma wymagania... najgorsi sa faceci ktorzy biora sobie brzydkie jak noc zony a pozniej ogladaja sie za fajnymi laskami :D piszecie ze on niewygledny, ale facet nie musi blyszczec uroda, a kobieta milo jak jednak jest atrakcyjna, a nie wyglada jak psia koopa :D zreszta jest teoria, ze jak mezczyzna ma brzydka (podkreslam-brzydka, a nie przecietna) kobiete to pewnie ma malego :P

Gość gość
W porównaniu do innych sezonow i innych uczestników ten Adrian na tle tamtych wygląda dość przyzwoicie. Lepiej jak powiedzial wprost na czym mu zależy a na czym nie na samym początku, eksperci unikną wpadki. Pomijajac fakt, ze to trzeci sezon a zadne małżeństwo nie przetrwalo.

Gość gość
Poprzednio chyba było kilku pedałów. 2 na pewno. I jeden totalny wsiok z kolczykiem w brwi dyskotekowy Marian.

Gość gość
Ten z kolczykiem to chodzący dramat.

Gość gość
Ja bym go kijem nie tknęła. Łysiejący, gruby Janusz ze świńska gęba :o

Gość marawstala
Oglądałam 2/3 Cały odcinek poświęcili jednej osobie, nudny byl

Gość gość
Ja na jego miejsu i jego rodziny to bym sie bardziej martwila o to czy on sie spodoba bo uroda to on nie grzeszy ani raczej nie jest jakiś wyjątkowo bogaty

Gość gość
przetrwało jedno małżeństwo- Krzysztofa i Pauliny z drugiego sezonu. Co ciekawe, z tego samego sezonu z dwóch nieudanych małżeństw powstała parka Marcin (ten elegancik) i Ania (ta od Grześka z kolczykiem) ale nie wiem czy są dalej razem. Ten sezon dla mnie trochę slabo się zaczął bo po 1. Nie ma sypmatycznej pani seksuolog Moniki tylko jakaś niunia a po 2. Nie podoba mi się nowa formuła odcinka kiedy widzimy tylko przygotowania pana młodego a nie jednocześnie panny młodej.

Gość gość
15.18 Milo tez jak facet nie wygląda jak psia kupa :-/ z takim wyglądem niech celuje w target tych przeciętnych (nie mowie ze calkiem brzydkich) bo to hipokryzją marzyć o pieknej kobiecie i wybrzydzac tylko, piekna na niego nawet nie spojrzy.

Gość gość
I to też mega nie fair z twórców programu że tak ładnej dziewczynie dali takiego paszteta. Ułożyli program pod to 110kg!

Gość gość
Jestem bardzo przystojny i też lecę na piękne dziewczyny (piękne z natury nie plastiki) ale mi wolno, a on przecietniak co narzy o modelce. I podjechała pod Kościół paniusia bez klasy która k****, dobrze mu tak.