Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż popełnił samobójstwo

Polecane posty

Gość gość

Dziś mój syn wkroczył w dorosłe życie ,poszedł do szkoły świadomy swego wyboru,jeśli chodzi o zawód jaki wybrał.Ryczałam pół godziny po jego wyjściu ,że muszę te chwile przeżywać sama ...mój mąż dokładnie 14 miesięcy temu odebrał sobie życie .Boże ,jak ja go w takich momentach życia nie nawidzę ,że taki podjął krok .Serce mi pęka jak patrze na moje dziecko i muszę być dla niego i matką i ojcem

Gość gość
ole miał lat?

Gość gość
A siebie Autorko nie nienawidzisz, że nie potrafiłaś być dla swojego faceta wsparciem wystarczającym, by nie odebrał sobie życia? :) Roszczeniowy egoistyczny pasożycie, lepiej już milcz i się nie pogrążaj.

Gość gość
nienawidzisz go po śmierci ? A może on tam walczy o zbawienie . Czy pogrzeb z mszą na pewno był ? Samobójstwo męża mogło być protestem przeciw jakiemuś gorszemu nieszczęściu , które wam groziło . Powinnaś ofiarować mu modlitwę i podziękować za miłość z której narodził się wan syn .

Gość gość
Pasożyt tak to świetne określenie dla takich ludzi "pasożytów"jak Ty autorze ,siedzących na forum i oceniasz ,ale cóż i takie ewenementy się zdarzają w tym świecie Nic nie masz konstruktywnego do napisania to wypad pustaku i jeszcze jedno obyś nigdy nie przechodził lub przechodziła takiej tragedii

Gość gość
gość dziś Egocentryczna kretynka :D nie zesraj się od tej ''tragedii'', trzeba było jej zapobiec jak gość wyżej powiedział, ale oczywiście martwisz się tylko o własną d^pe i wygodę, karma wraca hieno

Gość gość
Tez chce popelnic samabujstwa mam swoje problemy on tez napewno je mial uszanuj to napewno mial swoj powod!!!

Gość gość
Ludzie dlaczego plujecie jadem na nią??? Skąd wiecie jak było??? Egoistom to jest ten co popełnia samobójstwo i ma gdzieś swoich bliskich... Zanim coś będziecie klepać w te klawiatury, przemyślcie to sobie...

Gość gość
Egoista to jest ten co nie jest w stanie zrozumiec cudzych problemow tak jak ty

Gość gość
Kolejny "mądry" co uważa że każdy słaby człowiek okazuje jakie to ma problemy... i najlepiej zacznijcie ją obwiniać o to że się zabił. Jej mąż wybrał ucieczke zamiast walkę o własne życie i swoją rodzine... ;)

Gość gość
I ja tez chce popelnicsamobujstwo dwa razy prubowalem mam ku temu powody napewn i on je mial uszanuj to