Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytałam mężowi smsa i BARDZO się wtedy przestraszył, zmieszał się...

Polecane posty

Gość gość

Dało mi to bardzo do myślenia i teraz ciągle się tym terapię. W zeszłym tygodniu jechaliśmy autem, dostałam SMS więc wyjęłam telefon i czytam na głos już wiedząc, bo zauważyłam, że to znów głupia wróżba (ciągle mi takie coś wysyłają) Mam na imię Kinga, a SMS brzmiał tak... "Kingo! Kobieto! Ocknij się wreszcie! Zrozum, że On Cię oszukuje! Aby dowiedzieć się kto... Wyślij SMS o treści WRÓŻBA ble, ble, ble" Na te pierwsze słowa mój facet normalnie się przestraszył, włosy stanęły mu dęba. Widziałam to w lusterku, bo jeżdżę w aucie z tyłu z małym synkiem w foteliku. Jakoś tak akurat spojrzałam w lusterko na Niego, a on zmieszany i kolokwialnie mówiąc w sekundę ze/sra/ny...!! Dosłownie jakby miał coś na sumieniu... i ogarnął go strach, bo początkowo myślał, że ktoś mi coś napisał... Czy ja przesadzam?? Poza tym incydentem NIGDY i NIC nie wskazywało na jakiekolwiek oszustwo. Ufam mu w 100%.

Gość gość
To wyślij ten SMS wróżba na podany numer to się dowiesz

Gość gość
8:03 kretynki atakują już od rana :o Autorko CIĘŻKA SPEAWA :P Może to być tylko Twoja wyobraźnia, a może też być coś na rzeczy. Ja tak na wszelki wypadek pokopałabym w telefonie, na mailu i ogólnie w jego rzeczach :p

Gość gość
8:11 też bym tak zrobiła.Dziwnie,że się tak zachował,ale jak sobie tą akcję tak wyobrażałam to może autorka przeczytała to tak ostentacyjnie i on przez to mógł się zmieszać.

Gość gość
Gościu z 8:11 - kretynka to jesteś ty, skoro nie domyśliłaś się, że to żart. I nie, nie ja to napisałam.

Gość gość
8:48 dla mnie również absolutnie nie brzmi to jak żart. Raczej chęć dowalenia komuś już na dzień dobry... Żart brzmiałby tak... Autorko trzeba było tego smsa wysłać ;) a co do reakcji Twojego męża chyba lekko przesadzasz i szukasz problemu na siłę.

Gość gość
Sama znasz swojego męża najlepiej. Gdybym ja miała jakieś "wrażenie" to od razu bym zapytała co to za mina

Gość gość
gość - :D:D:D rozwaliłaś / łeś system :D

Gość gość
Też bym sie przestraszyła jakby mi mąż zaczął czytać coś szykującego sie na atak mimo że go nie zdradzam. No ale może się myle. Może akurat twój ma coś na sumieniu.

Gość gość
08:54 Oj tam afera. Pewnie ktoś wbił ironiczną szpileczke autorce, bo raczej nikt nie dostaje takich smsów z wróżbami ot tak. Musiała gdzieś wcześniej przy okazji wyrazić zgodę na takie wróżby czy horoskopy w zamian za coś albo wręcz zamówić je co nie świadczy o niczym mądrym.

Gość gość
9:11 masz rację, ja też. Co do wróżb. Też mi to przychodzi, a nie zamawiałam :p

Gość gość
Z tymi wróżbami to prawda,ale to akurat provo kiepsko sformułowane.

Gość gość
gość dziś 8:48 dla mnie również absolutnie nie brzmi to jak żart. Raczej chęć dowalenia komuś już na dzień dobry... Żart brzmiałby tak... Autorko trzeba było tego smsa wysłać oczko.gif a co do reakcji Twojego męża chyba lekko przesadzasz i szukasz problemu na siłę. x widze ze dla ciebie definicja żartu o dodanie emotikonki na końcu zdania. żałosne :D pokolenie Y atakuje

Gość gość
Ja je/bie hhahahahhaha w każdym temacie piszecie, że to prowo. Idźcie się leczyć. Autorko ja uważam tak samo jak gość z 9:11. Wyolbrzymilas to :)

Gość gość
gość dziś a wiesz co to czarny humor? słyszałas? nie? :D wyjmij kijaszka z dooopy. są żarty i żarty. widac ty masz poczucie humoru rodem z familiady.

Gość gość
"..przestraszył się , włosy stanęły mu dęba, widziałam" he he, prowokacyjny żart poranka.

Gość gość
autorko, skoro siedziałas z tyłu, to moze akurat w tym momencie zaszła jakas niebezpieczna sytuacja na drodze, a ty tego nie widziałas? mysle, ze masz klasyczne odpieluszkowe zapalenie mozgu i doszukujesz się wszędzie problemów

Gość gość
Z tymi włosami stającymi dęba to faktycznie za dużo wzorków piśmienniczych jak na normalny opis sytuacji Hehehe

Gość gość
Drobne prowko z ranka nie zaszkodzi. Jest jak rogalik do kawusi.

Gość gość
9:36 hhahahahhahahaha

Gość gość
Tak bardzo się przestraszył,że az trzeba było to slowo wykrzyczeć/wydrukować dużymi literami.

Gość gość
haha, dobre! muszę spróbować odegrać taką akcję z moim mężem :D

Gość gość
Po co ci to? chcesz, żeby prowadząc auto rozkojarzył się taką sceną i walnął w drzewo na przykład?

Gość gość
Na pewno ma coś na sumieniu i się zoral bo myślal że wiesz.

Gość gość
co to jest "zoral" ?

Gość gość
To jest moje słowo prywatne. Masz problem? To chodź na solo.

Gość gość
"chodż na solo" , a to co znaczy?

Gość gość
Hhahahahhaha czytam was i sikam ze śmiechu :D ...i nie "chodź na solo" tylko Hooo Na Solo :P