Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie? Facet lubi mnie chyba ponizac w towarzystwie

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem dobrze ja traktuje... kobieta jest słabsza, głupsza i mniej inteligentna od mężczyzny. Jest stworzona do roli służącej. Poczytajcie sobie czym jest tzw maledom x ciebie to rozwielitka dowolnej płci prześcignie w teście na inteligencję

Gość gość
10:55- wszystko zalezy od jego nastroju, czasami owszem mnie pochwali, ale raczej nie przy znajomych tylko na osobności, jednak zaraz pozniej kiedy tylko ma np. gorszy humor to mnie poniża wlasnie takimi np. zartami jak pisalam. nigdy nie powie do mnie przy swoich znajomych, ze np. jestem do niczego ( na osobnosci juz tak) bo mieliby o nim zla opinie, za to rzuca wlasnie takimi niewinnymi z pozoru tekstami jaka to jestem nieporadna, glupiutka i w ogole bez niego to pewnie zgine... Albo tez to co mowie jest czasem wysmiewane np. opowiadalismy sobie o wakacjach, a ja wspomnialam, ze bylam w Grecji, na co on przerywajac mi, takim bagatelizujacym tonem zebym przestala już opowiadac " tak, tak kochanie bylas w Grecji". Czasem kiedy ma dobry humor to sie do mnie przytula, wszystko by mi kupowal, zabieral na drogie wycieczki, mowi jak to mnie bardzo kocha żeby pozniej znow sprawic mi przykrosc. Poza tym ma czasem nawet napady agresji tzn. nie uderzyl mnie, ale np. kiedy cos mu nie poszlo w firmie jak chcial to kopnac krzelo i krzyknal "k***a" i dla mnie oczywiscie tez nie byl zbyt mily, czepial sie wszystkiego. W tej chwili co najsmieszniejsze zadzwonil jego kolega to dla niego byl juz zupelnie inny i mily

Gość gość
nie psychopata tylko zwykly choleryk, osobowosc psychopatyczna, ale nie psychopata, drogie magistry nie-psychologii.

Gość gość
Niestety psychopaci też zyją wśród nas i to wcale nie są tak rzadko spotykani jak mogłoby się wydawać. Nie każdy psychopata musi być od razu seryjnym mordercą

Gość gość
Także autorka powinna uciekac z tego związku bo on absolutnie się nie zmieni. Co więcej, sądzę, ze każdą swoją partnerkę będzie właśnie tak traktował, tylko że moze nie od razu

Gość gość
Opróżnić jajka! Słownik czasem przekręca!

Gość gość
Czasem kiedy ma dobry humor to sie do mnie przytula, wszystko by mi kupowal, zabieral na drogie wycieczki, mowi jak to mnie bardzo kocha żeby pozniej znow sprawic mi przykrosc. xxx Właśnie sama sobie odpowiedziałaś na pytanie! Po to jest miły żeby bardziej Cię bolało jak Ci dopieprzy! I żebyś widziała jakie cudo zwróciło na Ciebie uwagę i raczy z tobą być. On nie bywa miły z Twojego powodu i dla ciebie - on to robi dla siebie żeby podnieść swoją wartość. To cześć manipulacji.

Gość gość
Ach, te polaczki nie dojść, że brzydcy to jeszcze potrafią tylko poniżać

Gość gość
12:52- on akurat jest przystojny, ale to niczego nie zmienia... Niestety dlatego tez jest babiarzem. Niby ma sporo zalet jest przystojny, inteligentny, ale i ma bardzo trudny charakter

Gość gość
nie "ma trudny charakter" jest rozpieszczonym gowniarzem, ktory nigdy dyscypliny nie poznal, nigdy nie przeczolgany w blocie na poziomie gruntu. dokladnie tak samo zachowuja sie rozwydrzone gowniary, ktorym od malenkosci wpajano ze sa idealami - dokladnie ten sam typ osobowosci, zero umiejetnosci samokrytyki, niepanowanie nad agresja, egocentryzm, sklonnosc***aranoiczne. co smieszne, tyle rad uciekania od takiego - jakby wiecej tych, ktore sie maja za kobiety nie objawialo takich schematow zachowan. i jeszcze narzekaja, ze "prawdziwego" mezczyzny nie moga spotkac, oj przy prawdziwym to musialbyscie sie od nowa zaczac wychowywac. efekty "bezstresowego" wychowywania, chociaz bez stresu mialo byc najwyrazniej tylko dla rodzicow. tu nie chodzi o zadne wzroce tylko o rozwydrzenie i brak chocby odrobiny stanowcznosci od zlobka.

Gość gość
Odejdź od niego jak najszybciej z uśmiechem na ustach i znajdź sobie porządnego chłopaka a tego zostaw jakiejś głupiej. On doprowadzi cie do ruiny psychicznej szybciej niż myślisz a twoje poczucie własnej wartości sprowadzi do poziomu 0. Tylko przy świetnym facecie z wartościami odbudujesz swoje poczucie własnej wartości. Unikaj w przyszłości takich jak ten. To, że czasem powie coś miłego ten gnój wykorzystuje tylko dla własnych zachcianek.

Gość gość
Ja puszczam dziewczynie pierdy na twarz

Gość gość
Hahaha polaczki nie sa przystojni

Gość gość
I co zrobisz? Pewnie i tak nie odejdziesz, zostaniesz przy swoim Panie i władcy który dalej będzie miał Cie za g...no

Gość gość
Takich to od razu trzeba do parteru sprowadzić najlepiej publicznie. Zobaczy że się potrafisz odszczekac i to przy ludziach to może zamknie mordę na drugi raz. To jest domeną ludzi toksycznych którzy czerpią satysfakcję że komuś ubliza.

Gość gość
No na pewno nie odejdzie a nawet ja to kręci, bo czasami jej Psn jrst miły a uległa suka się cieszy

Gość gość
Ja pierdze dziewczynie do paszczy!!!!! A ona to lubi!!!! I co? I gów&&no!

Gość gość
Autoko, jesteś?

Gość gość
Poszła sobie bo nie takich rad oczekiwała, ona i tak nie odejdzie ale myśli co tu zrobić by misio zaczął ja szanować i się zmienił! :D

Gość gość
czyli: kretynka, na wlasne zyczenie, nawet gorzej - z oslim uporem tkwi w bagnie zamist z niego wyjsc. ale potem bedzie niewinna ofiara, jak w koncu wszystko do konca sie rozsypie, biedna, niewinna, bezwolna ofiara, ktora nie ma sobie nic do zarzucenia, zupelnie jakby ja ktos porwal i kajdankami przykul:D oczywiscie wpadnie w mizoandrie i przez pryzmat bylego bedzie plula jadem na wszystkich mezczyzn. i podobne jej KRETYNKI beda wtorowac, przy akompaniamencie jesli nie wyraznej zgody, to przynajmniej cichego potakiwania reszty samic, zupelnie zapominajac, ze istnieje cos takiego jak rozum, wolna wola czy "druga strona medalu". co widac nagminnie na forum, ale zamiast pomyslec nad tym to zostane pewnie obrzucony blotem:D

Gość gość
Dalej pewnie z nim jesteś?

Gość gość
kobieta jest słabsza, głupsza i mniej inteligentna od mężczyzny. Jest stworzona do roli służącej. & W psychologii to się nazywa "przeniesienie".

Gość gość
Czy człowiek musi być na siłę z kimś? Czy kobiety czują się tylko wtedy dowartościowane, kiedy mają faceta byle jakiego, ale faceta? A won w kapustu z psychopatą-egoistą. Jest to tak niesamowite, co pisze autorka, że zakrawa na provo i tak chyba jest. Bo tylko denna idiotka nie zerwałaby z takim debilem po 2-ch jego koronkowych wejściach.

Gość gość
A jak Ten facet ma na imię?:D Bo kogoś mi przypomina.