Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry mechanik

Polecane posty

Gość gość

Cześć, potrzebny mi kontakt na dobry serwis samochodowy z doświadczeniem w odgrzybianiu klimatyzacji. Ktoś coś może pomóc? Gdzie w Warszawie warto podjechać żeby zrobili porządek z klimą? Nie chciałbym mieć potem jakiś problemów z oddechowymi sprawami...

Gość gość
Podpowiem Wacar, na stronie http://wacar.pl jest ich wizytówka. Bardzo dobra mechanika samochodowa i jednocześnie nie biorą jakoś przesadnie dużo tak jak to widzę jest robione na innych warszawskich warszatach aktualnie, gdzie za naprawę jakieś banalnie proste rzeczy trzeba płacić jak za złoto.

Gość FilipJel
Ja w tym zakresie wole jednak zaufać autoryzowanemu serwisowi Volkswagena gdzie mam naprawdę przystępne warunki jeżeli chodzi o moje samochody firmowe, ponieważ możemy korzystać m.in ze specjalnej oferty, której warunki są dokładnie przedstawione tutaj https://www2.vwuzytkowe.pl/kampanie/service_pro/ :)

Gość karolina80

Jeśli ktoś z Was jeździ BMW, to polecam serwis partnerski tej marki, który znajduje się na Bielanach 🙂 Dokładnie to ul. Wólczyńska. W MService uczciwie podchodzą do tematu, to znaczy, że nie tylko nie naciągają, ale też wszystkie naprawy wykonują naprawdę solidnie. Mają swoje standardy wynikające z faktu, że to partnerski serwis BMW i trzymają się ich. Można liczyć na naprawdę fachową pomoc 🙂

Gość Adam

Avanti w Kielcach to bardzo dobre i sprawdzone miejsce.

Gość gos9

ja jestem bardzo zadowolona z usług www.tuning-olesnica.pl

Gość Mirek Moklas

Znajomy mi polecił tego faceta mlipinski.pl naprawił mi motocykl w dwa dni solidna firma , ja serdecznie polecam gościa , bez żadnej ściemy .   W tych czasach są jeszcze mechanicy z powołania. 

Gość Roman

W Tarnowie pod Poznaniem Kazimieruka mogę polecic, zawsze na czas wykonane wszystko i solidnie. 

Gość marek
Dnia 21.10.2019 o 10:26, Gość Roman napisał:

W Tarnowie pod Poznaniem Kazimieruka mogę polecic, zawsze na czas wykonane wszystko i solidnie. 

Znam mechanika, korzystam i polecam

Gość Ola98

Ja polecam mechaników z WaCar, znakomita robota, zawsze!

Gość Bartosz

Jeśli chodzi o mechanika w Tarnowie Kazimieruka to słyszałem sporo dobrych opinii, sporo moich znajomych z Poznania tam dojezdza po częsci do maszyn. 

Gość Robert8

My jeździmy do WaCar na ul. Racławicką w Warszawie nie ma lepszego.

Gość Mati

Dobre usługi znajdziesz w ZMK Kazimieruk. U mnie zawsze sprawdzają się należycie. 

Gość Karolina9

Przy Racławickiej jest Wacar, świetny serwis gdzie wymienimy szybko i tanio opony.