Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rezerwowy narzeczony

Polecane posty

Gość gość

Dobra dziewczyny przyznawać się, ile z was ma takiego faceta na czarną godzinę. Żeby łatwiej poszło to ja zacznę: Mam 29 lat i miałam już kilku facetów na poważnie ale zawsze ostatecznie okazywali się albo nie dojrzali, dupki, albo obiboki nie potrafiący utrzymać siebie a co dopiero rodzinę. I teraz tak, mam w pracy faceta 3 lata starszego, jest mądry, dobry, troskliwy, jak bym go poprosiła to zrobiłby dla mnie wszystko. Niestety nie jest zbyt przystojny co nie znaczy, że jest brzydki powiedzmy takie 5+/10. Widziała bym się z nim w łóżku ale... I co ważne wiem, że on coś do mnie czuje. Mamy relacje przyjacielskie, rozmawiamy na różne tematy i jestem dla niego zawsze miła i staram się pokazywać przy nim z dobrej strony. Dałam sobie czas do 32 urodzin i jak nie będę kogoś miała naprawdę konkretnego to będę z nim. A jak jest u was? Też macie takiego faceta?

Gość gość
Miałam takiego znajomego że do któregoś roku życia będziemy razem jak nam nie wyjdzie. Czas już chyba minął a ja z nim nie mam kontaktu ma szczęście :D

Gość gość
Ale on o tym wiedział? W sensie razem to ustaliliście? I dlaczego na szczęście?

Gość gość
Ja takiego miałam i myślałam o nim bardzo poważnie ale mi uciekł :) Też był we mnie zakochany ale później zmienił pracę. Widzieliśmy się jeszcze kilka razy ale nagle bez słowa całkiem zmienił miasto a nawet województwo i straciliśmy kontakt. Ale chyba to dobrze bo mój z wyglądu w ogóle mi się nie podobał więc ostatecznie pewnie bym się nie zdecydowała.