Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiolx

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Kasiolx

25 sierpnia kochałam sie z moim chłopakiem ale pękła nam gumka, odrazu tego samego dnia po paru godzinach zazylam tabletkę dzien po Mój okres był zawsze nieregularny więc nie jestem w stanie stwierdzić czy miałam dni płodne 2 września zrobiłam test ciazowy który wyszedł negatywnie ale od tego czasu mam niepokojące objawy W dzien w ktory powinnam dostac okres dostalam plamienia ktore trwalo przez 3 dni i tylko w dzien w nocy nie plamilam, dzisiaj miałam mdlosci, silny bol brzucha, zimny pot i dresze dopóki nie zjadłam tego o czym myślałam(czekolada bułka gruszka) powiedzcie mi czy to sa objawy tego ze zazylam tabletkę po czy możliwa jest to że jestem w ciąży?

Gość gość
no gratuluje nowej mamusi !! ale nie martw się teraz daja 500+ :)

Gość gość
pewnie nie jesteś w ciąży, jeśli wzięłaś tabletkę. Ale przygotuj się, że jeszcze przez kilka miesięcy normalnych cykli mieć nie będziesz, będzie pobolewać. Takie są przecież skutki uboczne tabletek. Nie czytałaś?

Gość gość Nina
Według mnie nie jesteś, ale z tego co kiedyś czytałam to spora dawka hormonów i organizm musi dojść do siebie. Ja, że do gumek zaufania nie mam to przeszłam na tabletki antykoncepcyjne belara. Mają małą dawkę hormonów, ja je dobrze toleruję i tego stresu nie ma. Może rozważ taką antykoncepcję.