Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izydora4

Kobietki po czterdziestce macie tak jak ja często ochotę na seks?

Polecane posty

Gość Izydora4

Najchętniej z młodszym. Faceci nie wtrącać się.

Gość gość
Codziennie i tylko z młodszym :)

Gość gość
Mam 43 lata i ciągłą ochotę na seks. Mam młodszego partnera wiec łatwo jest :D M.

Gość gość
No właśnie takie związki są często uważane za niekompatybilne a młodsi faceci przecież w przeciwieństwie do starszych facetów mają więcej ochoty i chęci na namiętność, odwrotnie jest z kobietami. Poza tym "młodszy" facet to nie musi znaczyć nastoletni szczyt tylko ułożony 28-latek.A "starsza kobieta" to nie musi być jakaś babcia. Ludzie są uprzedzeni bardzo.:/

Gość gość
Pisałam wyżej. Mam opinię innych głęboko w nosie. Mój związek trwa już kilka lat i jest relacją nie tylko erotyczną. Różnica wieku 11 lat. M.

Gość gość
No i często kobiety przed trzydziestką, albo i czterdziestką unikają seksu jak ognia, nie czują potrzeby czy czują wstręt nawet nie z powodu partnera bynajmniej. I co wtedy taki młodszy facet ma zrobić? Męczyć się? zdradzać? Najlepiej znaleźć kompatybilną partnerkę.I nie chodzi tylko o sens bynajmniej...

Gość Bicu
Oczywiście, że nie chodzi tylko o seks :)

Gość gość
Bo tu już mowa o temperamencie, upodobaniach i wiek nie mu tu nic do rzeczy. M.

Gość gość
Kobiety nieco Bardziej dojrzalsze mają lepsze nie tylko charaktery, ale wbrew obiegowej opinii ciało też.Np piękne "dojrzałe" cycuszki często.Nie tak jak nastolatki i dwudziestolatki niedojrzałe mandarynki. Oczywiście często to sprawa indywidualna, ale wiadomo ;)

Gość RomantycznyBiceps
Codzienna, ciągła ochota na igraszki u kobiety, to brzmi aż za pięknie, by było prawdziwe...

Gość gość
Haha jeden lubi mandarynki, drugi arbuzy ;) Myślę, że młodszych mężczyzn u dojrzałych kobiet pociąga pewność siebie, zarówno ta życiowa jak i w sytuacjach intymnych, wyglądamy wciąż dobrze, wiemy czego chcemy, długo można by wymieniać. Ale co kto lubi, zdarzają się moi rówieśnicy którzy porzucają żony i polują wśród kolezanek córek :) M.

Dojrzała kobieta jest świadoma, wie czego chce, wie jak to osiągnąć, czego pragnie i.. potrafi się odwdzięczyć :) Nie grymasi, nie płacze, nie gada o problemach i nie złapie na ciążę :) No jedni lubią młodsze inni starsze. Jeden woli ryż, drugi makaron :D Wszystko co kto lubi :D

Gość gość
Mam żonę 36 l i odnoszę wrażenie że ma coraz większą ochotę na seks,co akurat jest mi na rękę dodam jestem trochę młodszy.

Gość gość
Tutaj też chodzi o to, że faceci męcząc się z kobietami oziębłymi właśnie pragną namiętności ze strony kobiety, z tym że zaznaczam że dla mnie namiętność nie znaczy, że kobieta ma być maszyną do seksu we wszystkich pozycjach i uprawiać anale/orale/srale... Mi wielką przyjemność sprawia gdy kobieta jest chętna, podniecona, wyraźną przyjemność sprawiają jej moje pieszczoty, mój dotyk, mój język i pocałunki.itd Jeśli kobieta nie okazuje tego to nawet gdy czerpie fizyczną przyjemność z seksu to jednak czegoś mi brakuje i nie czuję się w pełni usatysfakcjonowany. I tak, kobiety po trzydziestce, czterdziestce są bardziej namiętne i czułe.Fizycznie też wiele jest naprawdę cudownych... Tez to zależy od kobiety, ale cóż...

Gość gość
Nie można generalizować. To że czterdziestolatki mają ochotę na seks niemal ciągle, uprawiają go ochoczo i często, poza tym się masturbują to jedna strona. Są też takie które seksu nie uprawiały od wakacji w 2014 roku bo nie lubią lub ich całą kobiecością było urodzenie dzieci. M.

Gość gość
Ja jednak wolę generalizować. Dojrzalsze są po prostu lepsze od tych niedojrzałych.

Gość gość
Ale ja też tak uważam :) i wcale nie boję się młodszych kobiet i upywu czasu. M.