Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopajanie noworodka będącego na mm

Polecane posty

Gość gość

Mamuśki karmiącej swoje pociechy mm czy dajecie swoim maluchom wodę między karmieniami? Ja mam 2 tyg noworodka karmione mm i położna kazała mi go przepajac woda żeby nie było problemów z kupa.

Gość gość
Tak dopajałam dziecko.

Gość gość
To zależy, moja mówiła że jak dziecko nie chce i wypróżnia się normalnie to nie dawać na siłę. Z resztą mój zasypia zaraz po karmieniu i budzi się na następne po 3h więc szkoda było by mi budzić specjalnie na picie.

Gość gość
Nue dopajałam. Nie było potrzeby.

Gość gość
Moja tylko śpi i je, więc nie mam za bardzo kiedy jej dopajac. Ale jak się przebudzi między kamieniami, to owszem, dopajam. Budziła się czasem jak były te upaly i chciało jej się pić, bo Piła chętnie.

Gość gość
To zalezy od dziecka. Najstarszy syn pil malo, sredni pil wode jak smok, do dzis byla tylko woda i woda, majac dopiero dwa lata postanowil zaczac pic cos oprocz wody, tzn soczki, dzis pierwszy raz wypil chetnie bez plucia jak to mialo miejsce przez pierwsze dwa lata. Najmlodszy ma trzy tygodnie i niestety pic nie chce. Nie ma mowy zeby wypil miedzy posilkami a jest na mm, staram sie mu dawac przed lub tez i po jedzeniu mleka mm, ale robi krzywa mine i zaraz wypycha smoka od butelki :(.

Gość gość
22:19 ja nigdy nie zrozumiem jednej rzeczy. Skoro młody pije wodę i tylko wodę to po co uczysz go pić soki? Lub coś innego niż woda? Super ze Wodę pije