Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra rada

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem mamą 14 miesięcznego Smyka pisze tutaj ponieważ potrzebuję dobrych porad a mianowicie mój synek ostatnio bardzo krzyczy i piszczy nie pozwala mi się przebrać bo jest wielki pisk do wózka też nie chce wejść bo krzyczy biorąc go na ręce wyczuwam że jest napięty czuje jakby był ze mną nieszczęśliwy to strasznie mnie doluje za to u taty jest szczęśliwy mieszkam również ze szwagierka za którą cały czas patrzy bardzo źle się z tym czuję nie wiem co robić jak dotrzeć do synka brakuje mi kogoś z kim mogłabym o tym porozmawiać cały czas każdy mi dyktuje co mam robić czasami czuje się w tym kręgu bardzo niepotrzebna że krzywdze synka bo również się spinam przy nim a w szczególności kiedy krzyczy lub płaczę nie chce się poddawać ale poprostu nie mam już sił a uczucie że krzywdze mała istotę swoim postępowaniem często lekowym dobija mnie szukam poprostu wsparcia czy ktoś może był w podobnej sytuacji jak poradzić sobie żeby synek był szczęśliwy ze mną.. Proszę pomozcie

Gość gość
Słowotok. Kropki,przecinki to gdzie? No kobito.

Gość gość
Może się z Tobą nudzi? Albo wyczuwa Twój strach i czuję się niepewnie

Gość gość
Ile dziennie zajmujesz sie nim? Caly dzien? Jak wyglada ten czas? Opiekujesz sie, karmisz, przewijasz itp. Czy spedzasz czas rowniez poprzez zabawe, np. Bujujesz wieze z klockow, odgrywasz scenki z zabawkami, czytasz ksiazeczki? Rozmawiasz z dzieckiem? Poki co duzo mowisz ale pozwalasz i iczekujesz na reakcje typu usmiech gaeorzenie jakies slowo. Moze szfagierke i tate kojarzs tylko z zabaw a Ciebie z "nudnych rzeczy " jsk jedzenie, przewijanie itp

Gość gość
Ile literowek, pisalam na szybko, sorry.

Gość gość
Cały dzień siedzę z synkiem i Teraz mam takie wrażenie że chyba mnie kojarzy tylko z takimi rzeczami jak jedzenie kąpiel i przebieranie i spacer zaś pozostali potrafią go zabawiac a ja wiele razy go odciągam od różnych rzeczy... Spinam się nawet przy rozmowach z Małym

Gość gość
Baw się z nim. Dziecko się wtedy dużo może nauczyć. I poprawi to wasze relacje. Dlaczego go odciagasz i tak się spinasz? Nie rozumiem nie spędzać z własnym dzieckiem czasu w miły sposób