Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co już nie skaczesz jak memdowesz

Polecane posty

Gość gość

na grzebieniu lysego?

Gość gość
Ty będziesz łysa mendo

Gość gość
Menda czy wsza? Zastanów się, mendy to te co masz na dole, ale tam raczej grzebienia nie używasz, bo kłaki wytarte jak asfalt na bezpłatnej autostradzie :-D 🖐️

Gość gość
Mendoweszka deklu. Zdziwilbys się chüju łysy. Kutang groźnego pederasty ci w d**e.

Gość gość
Zobaczysz jak to wszystko się dla ciebie skończy narwana chora na łeb peezdo. :classic_cool:

Gość gość
Śmiercią. Jak dla wszystkich. Nudzisz. Pa.

Gość gość
Wieczorna psycholka. 🖐️ Już peesda jej bije na łeb przed okresem. Co miesiąc tu szaleje w ten sposób bo tzipa siada na mózg. :classic_cool: Sama się zniszczysz i dobrze o tym wiesz shmato.

Gość gość
Zapoznaj się z moim kalendarzem owulacyjnym... Źle odrobiles lekcje. Siadaj, pała! Groźnego pederasty w samo oko saurona. :classic_cool: Jamas.

Gość gość
Ale patola umysłowa z ciebie. :D Mam w hooyu twój kalendarz owulacyjny. Nie jesteś na tyle ważna dla kogokolwiek żeby się nim przejmował. Właśnie stąd się bierze twój wściek jęzora i peesdy. 🖐️ ;) Trzeba wyszorować jedno i drugie. Ale z kogo będzie taki desperat brudna ściero? 🖐️ Powiedz kto to zrobi shmato? :o

Gość gość
wieczorna ale ty śmierdzisz :( fuj brudna romko rzygam

Gość gość
Twój stary.

Gość gość
Mój stary by ci nie wsadził do tej szczerbatej mordy. Fantazjuj dalej koorevko. 🖐️

Gość gość
Twoja stara gorsza a wsadził nawet na dole. I tak oto wygląda romantyczna historia twojego poczęcia na tyłach Passata zaparkowanego pod leśna wiata.

Gość gość
Moja stara gorsza? :classic_cool: Tylko ty i ten twój stary pomiot tak uważacie. :D Samoocenę masz po swojej starej k*****. Jaka matka taka córka. 🖐️ Nara patologio wyzywająca po rodzicach. Nawet na takie minimum bycia człowiekiem ciebie nie stać? C***j patologii która cię wysrała w luźną od pijackich orgii doopę. 🖐️ :classic_cool: Spiertalaj do swoich cyganów szmaciuro zrogowaciała.

Gość gość
Lochorna zawsze po rodzicach jedzie. Jakiś kompleks?

Gość gość
Buaha. Dlaczego ten temat w ogóle odniosłes do siebie i na niego odpowiedziałeś? Miłość do gunwa czy jednak coś jest na rzeczy fszo z psiego pytoga? Hę? Dobra odpuszczam moje własne dzielo bom dostała właśnie co chciałam. Czołem. W pytonga :classic_cool:

Gość gość
A gdzie ty tu widzisz g****o zawszony pop******eńcu? :D Chyba cię twoi starzy prali w dzieciństwie zużytą pieluchą po mordzie albo wsadzali ryja w guvno jak psu. :D Innego wytłumaczenia na twoje nawiązywanie wszędzie do g****a i srania nie ma. Współczuję wychowywania w patologii ale to nie tłumaczy twojej obleśności g****ojadko. [czesc ] Nara Śmierdziorna 🖐️